01

Aurinkosähkö on konkreettinen ilmastoteko

AURINKOSÄHKÖN HYÖDYT

Aurinkosähkön avulla yrityksesi pääsee mukaan edelläkävijöiden joukkoon, samalla osallistuen paikallisesti hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Aurinkosähkön positiiviset ilmastovaikutukset ovat konkreettisesti mitattavissa ja esitettävissä myös asiakkaillenne ja henkilöstöllenne. Uusiutuva energia on tätä päivää, sen hyödyntäminen on mahdollista myös teille.
 

Aurinkovoimala on erinomainen tapa ottaa ohjat käsiin ja leikata yrityksesi hiilijalanjälkeä näkyvästi ja mitattavasti. Aurinkovoimala on investointi, josta yrityksesi on syytä olla ylpeä, ja se saa näkyä. Autamme asiakkaitamme kertomaan tästä iloisesta ja positiivisesta asiasta eri kohderyhmillenne. 


Ympäristötekoa arvostavat työntekijät- ja hakijat, yhteistyökumppanit, asiakkaat ja kaikista eniten rakas kotimme. Ilmastotalkoihin osallistuminen on yksi palanen vastuullisen yrityksen jokapäiväisessä palapelissä.

Energiavastuullisuuden edelläkävijät

Lisää aiheesta

02

Säästöt ja hintatakuu

AURINKOSÄHKÖN HYÖDYT

Aurinkovoimalalla voidaan saada ympäristöhyötyjen lisäksi aikaan taloudellisia säästöjä. Aurinkosähkön kannattavuus perustuu ostosähköntarpeen pienentymiseen ja siihen, ettei yrityksesi tarvitse maksaa kiinteistösi alueella tuotetusta aurinkosähköstä sähköveroa tai sähkönsiirtomaksuja. Aurinkosähköstä maksetaan etukäteen sovittava kilpailukykyinen hinta.

Aurinkosähkön kannattavuus

Lisää aiheesta

03

Kotimaista aurinkosähköä

AURINKOSÄHKÖN HYÖDYT

Oman kiinteistösi alueelle asennettavasta aurinkovoimalasta saat kotimaisella työllä tehtyä, paikallisesti tuotettua sähköä. Kun aurinkosähkö tuotetaan lähellä kiinteistösi käyttöön, ei sähkön hyödyntämiseksi tarvita matkan varrella ylimääräisiä aktiviteetteja, joista voi aiheutua välillisiä päästöjä.

 

Laadukkaasti toteutettu kotimainen aurinkovoimala on investointi globaalin tulevaisuuden lisäksi kotimaiseen tulevaisuuteen.

Kotimainen aurinkosähkö

Lisää aiheesta

04

Kiinteistön houkuttelevuus nousee

AURINKOSÄHKÖN HYÖDYT

Solarigon aurinkovoimalat muuttavat hyödyntämättöminä seisovat liikekiinteistöjen kattoalueet, maa-alueet tai seinät puhtaan aurinkoenergian tuotantoalueiksi. Kiinteistön vuokralaiset tai ostajat voivat arvostaa sitä, että kiinteistön käyttöön saadaan itse tuotettua päästötöntä aurinkosähköä.

 

Samalla aurinkovoimala nostaa kiinteistön omavaraisuusastetta ja tuo sähkökuluihin vakautta. Näin aurinkovoimala parantaa kiinteistön houkuttelevuutta vuokra- ja myyntimarkkinoilla.

AURINKOSÄHKÖN HYÖDYT