KOTIMAINEN

KUMPPANISI

Päästötöntä aurinkosähköä yrityksille

ISO 9001

Laadunhallintasertifikaatti

TOTEUTAMME VOIMALAT LAADULLA

Panostamme aurinkosähköjärjestelmien laadukkaaseen myyntiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Solarigon toiminta on sertifioitu ISO 9001-standardin mukaisesti.

 

Solarigon sertifikaatti sisältää aurinkosähköjärjestelmien myynnin, suunnittelun, projektinhallinnan, asennuksen ja ylläpidon sekä aurinkosähkön myynnin. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta, jonka aikana suoritetaan vuosittaiset määräaikaisauditoinnit arviointilaitoksen puolesta.

LUMME ENERGIA - KOTIMAINEN SÄHKÖYHTIÖ

Perustamisesta asti yksityisomistuksessa ollut Solarigo Systems Oy:n osake-enemmistö siirtyi Lumme Energia Oy:n omistukseen 13.6.2019 toteutuneen kaupan myötä. Solarigo Systems Oy:n alkuperäiset omistajat jatkavat yrityksen laajentamista ja kansainvälistämistä.

Lumme Energia on uuden ajan suomalainen energiayhtiö, jonka tehtävänä on tuoda energia-alan tulevaisuus luontevaksi osaksi asiakkaiden arkea ja omalla esimerkillä kannustaa ihmisiä ympäristötalkoisiin yhteisen maapallomme ja neljän vuodenajan puolesta. Lumme Energia tuo ja kehittää markkinoille uusia sähkötuotteita ja panostaa vahvasti mm. sähköisen liikenteen ratkaisujen kehittämiseen.

SOLARIGON TARINA

Aurinkosähkön tehdessä tuloaan pohjolaan Solarigon perustajat Antti Koskelainen ja Pekka Härkönen keskustelivat aiheesta ja heittelivät löylyä kiukaalle. Saunan lämmössä hiottiin ajatusta aurinkovoimaloiden tarjoamisesta yrityksille ilman asiakkaan omaa investointia. Pian ajatus konkretisoitui Solarigo Systems Oy:n perustamiseksi vuonna 2015. Yritys perustettiin kahdelle keskeiselle arvolle; haluttiin olla luotettava aurinkovoimaloiden toimittaja ja hyvä työpaikka. 

 

Toiminnan alussa Solarigo toimi ikään kuin aurinkosähkön Suomen lähettiläänä opettaen asiakkaitaan, sillä aurinkosähkö ei ollut yrityksille vielä tuttu aihe. Ensimmäinen aurinkovoimala otettiin käyttöön vuonna 2016. 

 

Solarigo teki itsestään nopeasti Suomen kokeneimman aurinkovoimaloiden toimittajan. Tänä päivänä yrityksestä löytyy kokemusta yli 100 aurinkovoimalan toimittamisesta, Suomen suurimman aurinkopuiston rakentamisesta ja energiakärkihankkeen johtamisesta, sekä useista pilottihankkeista. Pilottihankkeissa Solarigo on kerännyt kokemusta erilaisista asennustavoista sekä energianvarastointi-, älyverkko-, ja energiatehokkuusratkaista. Aurinkopaneeleja Solarigo on asentanut yli 100 000 kappaletta.

Mistä kaikki alkoi ja mikä teki Solarigosta Suomen kokeneimman aurinkovoiman toimittajan

SOLARIGO

Ehtymätöntä aurinkosähköä yrityksille

Solarigo on uusiutuvaa aurinkosähköä tarjoava suomalainen energiayhtiö. Toimitamme asiakkaillemme aurinkosähköä paikan päällä tuotettuna täyden palvelun periaatteella. Liiketoimintamme on ennen kaikkea menestyksekästä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa aurinkosähkön merkittävä lisääntyminen Suomessa ja muissa Pohjoismaissa yhdessä emoyhtiömme Lumme Energian kanssa.

 

Tilaa meiltä maksuton kartoitus tai ole meihin suoraan yhteydessä!

MYYNTI

myynti@solarigo.fi

+358 10 209 1898

HUOLTO

huolto@solarigo.fi

+358 10 209 1890

TAMPERE

Autokeskuksentie 16

33960 Pirkkala

JYVÄSKYLÄ

Laukaantie 4

40320 Jyväskylä

Suomalainen sanonta "sanojensa mittainen mies" on meille kunnia-asia. Haluamme olla luotettava, varma ja hyvä yhteistyökumppani asiakkaillemme.

HALUAMME OLLA LUOTETTAVIA

Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat toimintamalleja, jotka näkyvät arkisessa aherruksessamme. Nämä periaatteet ohjaavat myös asiakassuhteitamme. 

AVOIMUUS ON KULMAKIVIÄMME

Rehellisyys palkitsee aina. Se on kestävien asiakasuhteidemme perusta, joka takaa meille kestävän liiketoiminnan pohjan, hyvän mielen ja laadukkaat yöunet.

REHELLISYYS OHJAA TOIMINTAAMME

SOLARIGON ARVOT

Suuntaviittamme joilla suunnistamme liiketoiminnassamme

UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla Solarigon uutisista ja tapahtumista!