WOIMALA

WOIMALA -ratkaisussa Solarigo toimittaa asiakkaalle aurinkosähköjärjestelmän, jonka asiakas investoi ja omistaa. Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan niin, että asiakas voi hyödyntää tuotetun sähkön pääosin omassa sähkön käytössään, jolloin tuotanto on kannattavinta. Solarigo auttaa Business Finlandin 15 % energiatuen hakemisessa kilpailukykyisen investoinnin varmistamiseksi. 

Aurinkosähköjärjestelmä toimitetaan avaimet käteen -periaatteella. Asiakas voi liittää ratkaisuun haluamansa huoltopalvelun ja jättää huollon sekä ylläpidon ammattilaisten käsiin.


Yli 150 suuren kotimaisen aurinkovoimalan rakennuskokemuksella lupaamme laadukkaan lopputuloksen. Toimintamme on ISO 9001 -laatusertifioitu.

Aurinkosähköjärjestelmä yrityksille ja yhteisöille

01

SUUNNITTELU

Solarigo suunnittelee

aurinkovoimalan

02

INVESTOINTI

Asiakas investoi

ja omistaa

aurinkovoimalan

03

RAKENTAMINEN

Solarigo rakentaa

aurinkovoimalan

04

YLLÄPITO

Solarigo tarjoaa

ylläpitopalveluja

TEE KARTOITUS

Tilaa maksuton aurinkosähkökartoitus yrityksesi kiinteistöstä ja me olemme sinuun yhteydessä valmiin laskelman kanssa.

SOITA JA KYSY

Keskustele asiantuntijamme kanssa Woimala-ratkaisusta. Soita Olli-Pekalle tai ole yhteydessä myyntiin 010 209 189 / myynti@solarigo.fi.

OLLI-PEKKA PURHONEN
Sales Director

040 869 6621

Aurinkovoimalan hankinnassa on paljon huomioitavia tekijöitä. Vahvan kokemuksen myötä pystymme vastaamaan asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Nämä liittyvät usein esimerkiksi aurinkovoimaloiden taloudellisuuteen, vastuullisuuteen, asiantuntemukseen, turvallisuuteen ja helppouteen. Tutustu alta referenssiemme tarinoihin.

REFERENSSIEN TARINAT

Asiakkaidemme monipuolisia aurinkosähköratkaisuja

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Näin he kertovat kokemuksistaan

Asteikolla 1-5, Asiakaspalautteita yhteensä 21 kpl

Kokonaisarvosana 4.9

WOIMALAN
KANNATTAVUUS

Tärkeintä tekijää

5

ASENNUSTAPA

Kattoasenteiset aurinkosähköjärjestelmät ovat lähtökohtaisesti hyvin kustannustehokkaita. Aurinkopaneelit voidaan asentaa tasa- ja harjakatoille kaikille kattopinnoille.

KATTOSENNUS

Seinäasennukset ovat näyttävä ratkaisu, joka sopii hyvin esimerkiksi kiinteistön julkisivulle. Seinäasennusten tekeminen on hieman muita tapoja hitaampaa, mikä nostaa kustannustasoa.

SEINÄASENNUS

Maa-asennus on hyvä ratkaisu suuriin aurinkosähköjärjestelmä toteutuksiin, mikäli sopiva maapinta-ala löytyy kiinteistön lähistöltä. Asennus voidaan tehdä tasaiselle tai tasattavalle maa-alueelle, tai rinteeseen.

MAA-ASENNUS

MITOITUS

Aurinkosähköjärjestelmän oikea mitoitus on tärkeää aurinkosähkön tuotannon kannattavuuden optimoinnissa. Sähkö pyritään hyödyntämään omassa kiinteistössä eikä sitä myydä liikaa verkkoon.

 

Omassa käytössä säästetään sekä sähkön ostohinta, että sähkövero ja siirtomaksut. Verkkoon myynnistä saa yleensä vain sähköenergian pörssihinnan. Solarigo mitoittaa aurinkosähköjärjestelmät niin, että asiakas voi hyödyntää valtaosan tuotannosta omassa kiinteistössään.

SÄHKÖN HINTA

Aurinkosähköjärjestelmän tuotannolla korvataan tyypillisesti 10 – 20 % verkosta ostettavaa sähköä.
Korvattavan sähkön kustannukset koostuvat sähköenergiasta, siirtomaksuista ja sähköverosta. Aurinkosähköjärjestelmän tuottamasta sähköstä kiinteistöllenne ette maksa siirtomaksuja, eikä sähköveroa makseta vuosituotannon ollessa alle 800 MWh.

Aurinkosähköjärjestelmää hankkiessa on tärkeää laskea, minkä hintaista verkosta ostettua sähköä aurinkosähköllä korvataan.
Sähkö on kalleinta päivisin, jolloin myös aurinkopaneelit tuottavat eniten sähköä.

Pääperiaatteena voidaan pitää, että mitä enemmän kiinteistö kuluttaa sähköä päivisin ja kesäisin, sitä kannattavampi vaihtoehto aurinkosähköjärjestelmä on.

SIJANTI

Aurinkosähköjärjestelmän maantieteellinen sijainti vaikuttaa olennaisesti aurinkosähkön tuotannon kannattavuuteen. Suomessa samanlaisen aurinkopaneelin tuotanto voi vaihdella noin 20 % riippuen sijainnista.

 

Suurin tekijä on aurinkopaneelit peittävä lumi. Sijainti vaikuttaa myös säteilyarvoihin. Etelä- ja länsirannikoiden lähettyvillä on parhaat säteilyarvot. Oikealla mitoituksella tuotanto on taloudellista myös muualla Suomessa.

VOIMALAN HINTA

Aurinkosähköjärjestelmän hinta koostuu komponenteista, logistiikasta, suunnittelusta ja asennustyöstä. Solarigon toimittaman aurinkosähköjärjestelmän takaisinmaksuaika on tyypillisesti noin 8–13 vuotta. Autamme asiakastamme hakemaan investoinnille Business Finlandin 15 % tuen.


Aurinkosähköjärjestelmän hankinnan lisäksi on huomioitava huolto- ja ylläpitokustannukset, jotka ovat WOIMALA -ratkaisussa asiakkaan vastuulla. Asiakas voi valita SOLARIGO EASY ALL-huoltopalvelun ja jättää järjestelmän huollon ammattilaisen käsiin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Woimala ratkaisuun liittyvät kysymykset

Asennustakuumme sisältää kaikki aurinkosähköjärjestelmän asennuksessa tapahtuneet virheet. EASY ALL -huoltosopimusasiakkaat saavat laajan asennustakuun koko sopimusajaksi. Kysy lisää myyjiltämme!

Minkälainen on Solarigon asennustakuu?

Komponenttien takuut tulevat tavarantoimittajiltamme. Valitsemme kohdekohtaisesti kiinteistölle parhaat mahdolliset komponentit. Aurinkopaneelimme tulevat suurimmilta valmistajilta ja ne ovat omissa voimaloissamme laadukkaiksia toteamiamme. Hyvällä suunnittelulla ja koulutettujen asentajien työllä aurinkosähköjärjestelmät toimivat. Kerromme komponenttien takuista mielellämme lisää.

Minkälainen on Solarigon komponenttitakuu?

Aurinkosähköjärjestelmän maksu on sidottu toimituksen eri vaiheisiin. Kumppanirahoittajamme tarjoaa osamaksurahoitusta. Kysy lisää myyjiltämme!

Lisää: Solarigon myynti

Minkälaisia maksuvaihtoehtoja Solarigolla on?

15 % investoinnin arvonlisäverottomasta hinnasta. WOIMALA -ratkaisussa Solarigo avustaa Business Finlandin energiatukihakemuksen tekemisessä ja asiakas hakee tuen.

Kuinka suuri on aurinkosähköjärjestelmien energiatuki?

Tyypillinen takaisinmaksuaika toimituksissamme on noin 8–13 vuotta.

Kuinka pitkä on aurinkosähköjärjestelmän takaisinmaksuaika?

WOIMALA

Omalla aurinkovoimalalla uusiutuvan aurinkosähkön tuottajaksi

120 000

ASENNETTUA AURINKOPANEELIA

40 000

KILOWATTIA RAKENNETTUA TUOTANTOKAPASITEETTIA

180

KOTIMAISTA AURINKOVOIMALAA YRITYKSILLE

SUOMEN LUOTETUIN TOIMITTAJA

Solarigo on yksi Suomen suurimmista aurinkosähkökapasiteetin rakentajista. Tarjoamme asiakkaillemme laajan takuun aurinkosähköjärjestelmien toimituksiin.

OTA YHTEYTTÄ

HEIDI

NIKOLIC

Sales Manager
040 353 7809

OLLI-PEKKA

PURHONEN

Sales Director

040 869 6621

SAMULI

POHTOLA

Sales Manager
041 544 4810

Voit olla myös yhteydessä myyntiin 010 209 1898 / myynti@solarigo.fi

REFERENSSIT

Toteutettuja ilmastotekoja

SOPIMUS

Aurinkovoimala ilman investointia