top of page
Kielivalikko
Kielivalikko

EN

Logo, Solarigo Systems Oy, oranssi

WOIMALA

WOIMALA -ratkaisussa Solarigo toimittaa asiakkaalle aurinkosähköjärjestelmän, jonka asiakas investoi ja omistaa. Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan niin, että asiakas voi hyödyntää tuotetun sähkön pääosin omassa sähkön käytössään, jolloin tuotanto on kannattavinta. Solarigo auttaa Business Finlandin 15 % energiatuen hakemisessa kilpailukykyisen investoinnin varmistamiseksi. 

Aurinkosähköjärjestelmä toimitetaan avaimet käteen -periaatteella. Asiakas voi liittää ratkaisuun haluamansa huoltopalvelun ja jättää huollon sekä ylläpidon ammattilaisten käsiin.


Yli 150 suuren kotimaisen aurinkovoimalan rakennuskokemuksella lupaamme laadukkaan lopputuloksen. Toimintamme on ISO 9001 -laatusertifioitu.

Aurinkosähköjärjestelmä yrityksille ja yhteisöille

01

SUUNNITTELU

Solarigo suunnittelee

aurinkovoimalan

02

INVESTOINTI

Asiakas investoi

ja omistaa

aurinkovoimalan

03

RAKENTAMINEN

Solarigo rakentaa

aurinkovoimalan

04

YLLÄPITO

Solarigo tarjoaa

ylläpitopalveluja

TEE KARTOITUS

Tilaa maksuton aurinkosähkökartoitus yrityksesi kiinteistöstä ja me olemme sinuun yhteydessä valmiin laskelman kanssa.

SOITA JA KYSY

Keskustele asiantuntijamme kanssa Woimala-ratkaisusta. Soita Olli-Pekalle tai ole yhteydessä myyntiin 010 209 189 / myynti@solarigo.fi

ERNO SYVÄLAHTI
Sales Manager

Aurinkovoimalan hankinnassa on paljon huomioitavia tekijöitä. Vahvan kokemuksen myötä pystymme vastaamaan asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Nämä liittyvät usein esimerkiksi aurinkovoimaloiden taloudellisuuteen, vastuullisuuteen, asiantuntemukseen, turvallisuuteen ja helppouteen. Tutustu alta referenssiemme tarinoihin.

REFERENSSIEN TARINAT

Asiakkaidemme monipuolisia aurinkosähköratkaisuja

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Näin he kertovat kokemuksistaan

Asteikolla 1-5, Asiakaspalautteita yhteensä 21 kpl

Kokonaisarvosana 4.9