top of page

HAE
ASENTAJAKSI

AURINKOPANEELIASENTAJA

TYÖNKUVA

Haemme reippaita asentajia aurinkovoimaloiden asennukseen Jyväskylän ja Tampereen tiimeihimme. Toimit osana energistä asennustiimiä ja pääset tekemään työtä vaihtelevassa ympäristössä eri puolilla Suomea. Asennustiimit työskentelevät pääsääntöisesti maanantaista torstaihin majoittuen asennuskohteiden lähistöllä. Työaika on jaksotyötä 80 h / 2 vk. Tehtävässäsi asentajana työnkuvaasi kuuluu aurinkopaneelien, paneelitelineiden ja kaapeleiden asennustyöt. Työtä tehdään sekä kiinteistöjen katoilla, että maapohjalle asentaen.

ODOTAMME

Rehtiä ja reipasta asennetta ulkoilmassa toteutettavaan työntekoon. Olet hyvä tiimipelaaja, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomen sisällä arkipäivisin. Asentajan työ ei edellytä aiempaa kokemusta aurinkopaneeliasennuksista, mutta peruskokemus rakennus- asennus- tai sähkötöistä katsotaan eduksi. Työ edellyttää TTK:n työturvallisuuskorttia, SFS-6002 sähkötyöturvallisuus- sekä 4 h hätäensiapukoulutusta, jotka järjestetään tarvittaessa ennen työn aloittamista. Myös B-ajokortti katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

TARJOAMME

Perehdytyksen työhön, energistä reissutyötä tiimisi kanssa ympäri Suomea, rakennusalan TES mukaisen palkan ja mielenkiintoisia työtehtäviä alan uusimman teknologian parissa.


Asennuskausi ajoittuu noin maaliskuun alusta marraskuun loppuun. Työsuhde voidaan sopia lyhyemmäksikin aikaa, esimerkiksi kesäloman ajaksi toukokuu-elokuu välille.

HAKUAIKA

5.1.2024 - 28.1.2024

Hae lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@solarigo.fi otsikolla ”Aurinkopaneeliasentaja Tampere 2024” tai ”Aurinkopaneeliasentaja Jyväskylä 2024” riippuen siitä, kumpaan asennustiimiin haet. Toivomme, että kerrot hakemuksessa ainakin:

 

- Miksi haluat Solarigolle töihin?

- Miksi haluat aurinkopaneeliasentajaksi?

- Miksi sopisit tähän tehtävään?


Lisätietoja tehtävästä antaa

 

Jyväskylässä Projektipäällikkö Mika Varis (+358 50 594 0212)

Tampereella Vanhempi projektipäällikkö Heidi Mattila (+358 40 826 1474)

Voit tutustua tehtävään lisää esittelyvideolta

Katso video

bottom of page