Aurinkosähköä Yrityksille

PUHDASTA

SÄHKÖÄ

HUOLETON JÄRJESTELMÄ

 

Solarigo tarjoaa yrityksille ja yhteisöille uusiutuvaa aurinkosähköä pitkäaikaisilla sopimuksilla täyden palvelun periaatteella. Asiakkaamme maksavat tuotetusta aurinkosähköstä etukäteen sovittavan kilpailukykyisen joustavan tai kiinteän hinnan. Älykäs aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan niin että asiakas voi hyödyntää kiinteistön alueella tuotetun aurinkosähkön valtaosin omassa sähkönkäytössään. Haemme valtion energiatuen investoinnille kilpailukykyisen hinnoittelun varmistamiseksi. Omistamme ja rahoitamme järjestelmät sekä huollamme ja kunnossapidämme ne. Vastaamme myös mahdollisista uus- ja korvausinvestoinneista koko sopimuskauden ajan ja takaamme ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatin mukaisen työn laadun.

 

//  KOKONAISKAPASITEETTI

SUOMEN

LUOTETUIN

TOIMITTAJA

27MW

Rakenteilla olevia ja toimitettuja

Solarigo Aurinkovoimaloita

 
 

//  HYÖDYT

HUKKATILA

HYÖDYKSI

Solarigon aurinkovoimalat muuttavat tyhjillään ja hyödyntämättöminä seisovat liikekiinteistöjen kattoalueet puhtaan aurinkoenergian tuotantoalueiksi.

EI SIDO

PÄÄOMIA

Solarigo omistaa ja rahoittaa järjestelmät sekä huoltaa ja kunnossapitää ne. Solarigo vastaa myös mahdollisista uus- ja korvausinvestoinneista sopimuskaudella.

AVAIMET

KÄTEEN

Solarigon palvelu kattaa kaiken järjestelmien suunnittelusta, luvituksesta ja rakentamisesta pitkäaikaisiin aurinkosähkösopimuksiin asti. 

PUHDASTA

SÄHKÖÄ

Solarigon aurinkosähköjärjestelmä tuottaa uusiutuvaa, päästötöntä ja luonnollisesti kotimaista sähköä paikan päällä tuotettuna. Ilmasto ja imago kiittävät.

HINTATAKUU

JA SÄÄSTÖT

Aurinkosähköstä maksetaan etukäteen sovittava kilpailukykyinen hinta. Säästöjä syntyy myös sähkönsiirtomaksuissa ja sähköveroissa, joita ei tarvitse maksaa.

KIINTEISTÖN ARVONNOUSU

Vakaa aurinkovoiman hinta ja aikaansadut säästöt ovat Solarigon aurinkosähköjärjestelmän vahvuuksia, jotka nostavat imagoa ja kiinteistön arvoa.

 

//  MENESTYSTARINAT

Uusiutuvan energian demonstraatiohanke

”Hanke on ollut meille ainutlaatuinen jo merkittävän kokonsa puolesta ja toimii erinomaisena demonstraatiohankkeena uusiutuvan energian lisäämisessä ja energiatehokkuuden parantamisessa teollisessa ympäristössä. Hanke vastaa myös Atrian yritysvastuullisuus-tavoitteisiin pienentäen hiilijalan-jälkeämme konkreettisin toimin"

 

Tapani Potka

Johtaja, Atrian tilaus-toimitusketju

Puhdas vastaus kulutuspiikkeihin

”Aurinkosähkö sopii erittäin hyvin osaksi Ison Omenan sähkönhankintaa, sillä sen tuotanto on suurimmillaan aurinkoisina kesäpäivinä, jolloin myös tilojen viilentämiseen tarvittava jäähdytysenergian tarve on isoin. Ison Omenan laajennusosalle on myönnetty korkein mahdollinen, platinatason LEED-ympäristösertifikaatti. Aurinkosähkö-sopimus on jälleen yksi osoitus siitä, että pyrimme vähentämään ympäristön kuormitusta lisäämällä vihreän sähkön osuutta ostamastamme energiasta”

 

Sanna Yliniemi

Kaupallinen johtaja, Citycon

Aurinkosähköä jäähdyttämiseen

”Aurinkosähkö sopii erinomaisesti ruokakaupan sähkön lähteeksi. Kauppa kuluttaa esimerkiksi jäähdyttämisessä sähköä eniten silloin, kun aurinko paistaa ja voimalan tuotanto on suurimmillaan.”

 

Jukka Anttila

Rakennuttamis- ja ylläpitojohtaja, Kesko

YHTEYSTIEDOT
Solarigo Systems Oy
MYYNTI
myynti@solarigo.fi
+358 40 543 2327
HUOLTO
huolto@solarigo.fi
+358 10 209 1890
TAMPERE
Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
JYVÄSKYLÄ
Laukaantie 4
40320 Jyväskylä
  • LinkedIn
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon

Y-tunnus 2702133-8

© Copyright Solarigo Systems Oy 2020