Aurinkosähköä Yrityksille

PUHDASTA

SÄHKÖÄ

SOLARIGON PALVELUT

Solarigo tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kotimaista, uusiutuvaa aurinkosähköä. Asiakas voi valita voimalaratkaisuksi joko pitkäaikaisen SOPIMUKSEN täyden palvelun periaatteella tai oman WOIMALAN järjestelmätoimituksena ja siihen yhdistettävällä Solarigo Easy -huoltopalvelulla.

EASY ALL

HUOLTOPALVELUT

Etävalvonta ja neuvonta

Huolto ja kunnossapito

Vuositarkastus

Ohjelmistopäivitys

EASY REMOTE

HUOLTOPALVELUT

Etävalvonta

Huolto

WOIMALA

OMAN AURINKOVOIMALAN RATKAISU

WOIMALA ratkaisussa asiakas omistaa voimalan. Investointi ja voimalan huoltaminen ovat asiakkaan vastuulla. Huoltamisen voi ulkoistaa SOLARIGO EASY -huoltopalvelun avulla.

SOPIMUS

PALVELUPERUSTEINEN RATKAISU

SOPIMUS ratkaisussa asiakas maksaa pelkästään aurinkovoimalan tuottamasta sähköstä eikä mistään muusta. Solarigo hoitaa voimalan investoinnin, asennuksen sekä huollon.

EASY ALL

HUOLTOPALVELUT KUULUVAT SOPIMUKSEEN

Etävalvonta

Huolto ja kunnossapito

Vuositarkastus

Ohjelmistopäivitys

AURINKOSÄHKÖRATKAISUT

SOLARIGO EASY -HUOLTOPALVELUT

Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan niin että asiakas voi hyödyntää kiinteistön alueella tuotetun aurinkosähkön valtaosin omassa sähkönkäytössään. Haemme valtion energiatuen investoinnille kilpailukykyisen hinnoittelun varmistamiseksi. Takaamme asiakkaallemme ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatin mukaisen työn laadun.

 

//  KOKONAISKAPASITEETTI

SUOMEN

LUOTETUIN

TOIMITTAJA

27MW

Rakenteilla olevia ja toimitettuja

Solarigo Aurinkovoimaloita

 
 
_pieni.jpg
//  HYÖDYT

HUKKATILA

HYÖDYKSI

Solarigon aurinkovoimalat muuttavat tyhjillään ja hyödyntämättöminä seisovat liikekiinteistöjen kattoalueet puhtaan aurinkoenergian tuotantoalueiksi.

EI SIDO

PÄÄOMIA

SOPIMUS-ratkaisussa Solarigo omistaa, rahoittaa, huoltaa ja kunnossapitää kaiken. Solarigo vastaa myös mahdollisista uus- ja korvausinvestoinneista sopimuskaudella.

AVAIMET

KÄTEEN

Solarigon palvelu kattaa kaiken järjestelmien suunnittelusta, luvituksesta ja rakentamisesta pitkäaikaisiin aurinkosähkösopimuksiin asti. 

PUHDASTA

SÄHKÖÄ

Solarigon aurinkosähköjärjestelmä tuottaa uusiutuvaa, päästötöntä ja luonnollisesti kotimaista sähköä paikan päällä tuotettuna. Ilmasto ja imago kiittävät.

HINTATAKUU

JA SÄÄSTÖT

Aurinkosähköstä maksetaan etukäteen sovittava kilpailukykyinen hinta. Säästöjä syntyy myös sähkönsiirtomaksuissa ja sähköveroissa, joita ei tarvitse maksaa.

KIINTEISTÖN ARVONNOUSU

Vakaa aurinkovoiman hinta ja aikaansadut säästöt ovat Solarigon aurinkosähkö-järjestelmän vahvuuksia, jotka nostavat yrityksen imagoa ja kiinteistön arvoa.

SOPIMUS

PALVELUPERUSTEINEN RATKAISU

 

Solarigo tarjoaa yrityksille ja yhteisöille uusiutuvaa aurinkosähköä pitkäaikaisilla sopimuksilla täyden palvelun periaatteella.

 

SOPIMUS ratkaisussa asiakkaamme maksavat tuotetusta aurinkosähköstä etukäteen sovittavan kilpailukykyisen joustavan tai kiinteän hinnan. Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan niin että asiakas voi hyödyntää kiinteistön alueella tuotetun aurinkosähkön valtaosin omassa sähkönkäytössään. Haemme investoinnille valtion energiatuen kilpailukykyisen hinnoittelun varmistamiseksi. Omistamme ja rahoitamme järjestelmät sekä huollamme ja kunnossapidämme ne. Vastaamme myös mahdollisista uus- ja korvausinvestoinneista koko sopimuskauden ajan ja takaamme ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatin mukaisen työn laadun.

* Sähköverojen ja siirtojen välttäminen aurinkosähkön tuotannon osalta perustuvat tämän hetken lainsäädäntöön ja voivat muuttua tulevaisuudessa.

 
WOIMALA
OMAN AURINKOVOIMALAN RATKAISU

 

Solarigo tarjoaa yrityksille ja yhteisöille aurinkovoimalaratkaisun myös järjestelmätoimituksena ja siihen yhdistettävänä Solarigo Easy -huoltopalveluna.

 

WOIMALA ratkaisussa aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan niin että asiakas voi hyödyntää kiinteistön alueella tuotetun aurinkosähkön valtaosin omassa sähkönkäytössään. Autamme valtion energiatuen hakemisessa investoinnille kilpailukykyisen hinnoittelun varmistamiseksi. Asiakas voi liittää ratkaisuun haluamansa huoltopalvelun ja määrittää Solarigon roolin voimalan elinkaaressa. Takaamme ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatin mukaisen työn laadun.

* Sähköverojen ja siirtojen välttäminen aurinkosähkön tuotannon osalta perustuvat tämän hetken lainsäädäntöön ja voivat muuttua tulevaisuudessa.

 
solarigo-valvomo-hires-srgb-1236.jpg
SOLARIGO EASY -HUOLTOPALVELUT

Aurinkosähkön järjestelmätoimituksiin lisäpalveluna tarjottavan Solarigo Easy -huoltopalvelun avulla voitte jättää aurinkovoimalanne huollon, ylläpidon ja päivittämisen ammattilaisten käsiin ja luottaa siihen että aurinkovoimalallenne on käytössä aina viimeisin osaaminen. Huoltopalvelun toimenpiteistä ilmoitetaan aina etukäteen asiakkaalle ja suoritettavista tehtävistä sovitaan aina etukäteen.

Solarigo EASY ALL

EASY ALL -huoltopalvelu sisältää etävalvonnan ja -neuvonnan lisäksi huollon ja kunnossapidon, jolloin Solarigon huoltohenkilöstö hoitaa mahdollisten vikojen korjauksen paikan päällä. Solarigo vastaa myös laitevalmistajien reklamaatiokäsittelyistä.

Lisäksi palvelu sisältää vuosittain suoritettavan ja raportoitavan visuaalisen ja sähköisen tarkastuksen, joka suoritetaan Solarigo Systems Oy:n huolto-ohjelman ja standardin SFS-EN 62446-1:2016 + A1:2018 mukaisesti. Malliin kuuluu myös invertterien ohjelmistojen päivittäminen.

Huoltopalvelun sisältö

 • ETÄVALVONTA

 • NEUVONTA

 • HUOLTO

 • KUNNOSSAPITO

 • VUOSITARKASTUS

 • OHJELMISTOPÄIVITYS

Solarigo EASY REMOTE

EASY REMOTE -huoltopalvelu sisältää aurinkovoimalan etävalvonnan ja -neuvonnan, jossa Solarigo Valvomon asiantuntijat seuraavat voimalan toimintaa ja ilmoittavat häiriöistä kohteen huoltohenkilöstölle.

Mahdollisten vikojen korjaamiseen Solarigo Valvomon asiantuntijat tarjoavat etäneuvontaa.

Huoltopalvelun sisältö

 • ETÄVALVONTA

 • NEUVONTA

 
 

//  MENESTYSTARINAT

 

Uusiutuvan energian demonstraatiohanke

”Hanke on ollut meille ainutlaatuinen jo merkittävän kokonsa puolesta ja toimii erinomaisena demonstraatiohankkeena uusiutuvan energian lisäämisessä ja energiatehokkuuden parantamisessa teollisessa ympäristössä. Hanke vastaa myös Atrian yritysvastuullisuus-tavoitteisiin pienentäen hiilijalan-jälkeämme konkreettisin toimin"

 

Tapani Potka

Johtaja, Atrian tilaus-toimitusketju

Atria

Päästöjen vähentäminen

”Kiinteistöt ovat suuria energiankuluttajia, ja haluamme yhtiönä olla edelläkävijöitä alamme päästöjen vähentämisessä. Olemme jo sitoutuneet vihreän sähkön ostamiseen kiinteistöissämme vuoden 2020 aikana, ja Solarigon kanssa toteutettavilla aurinkovoimaloilla saamme tuotettua  uusiutuvaa energiaa suoraan kiinteistöissämme. Yhteistyö Solarigon kanssa on sujunut nopeasti ja joustavasti.  Solarigo on vakiintunut toimija Suomessa ja yhdessä pystymme toteuttamaan aurinkovoimaloita kiinteistöihimme paljon tehokkaammin ja nopeammin.”

 

Jani Nokkanen

Sijoitusjohtaja ja osakas

NREP

Aurinkosähköä kulutuspiikkeihin

”Olemme hyvin tyytyväisiä Tokmannin aurinkoenergiaohjelmaan. Aurinkovoimaloiden tuotantoprofiili sopii hienosti Tokmannin sähkönkulutusprofiiliin, sillä sähköä kuluu myymälöissä eniten päiväsaikaan. Nykytekniikan aurinkovoimalat tuottavat sähköä hyvin myös Suomen olosuhteissa, käytännössä huhtikuusta syyskuuhun."

 

Harri Koponen

Kauppapaikka- ja konseptijohtaja

Tokmanni

Empty Factory

ENERGIAJOHTAJA

Yhteistyössä Lumme Energian kanssa

Energianhallintaan liittyvät kustannukset ovat yrityksessä yksi merkittävimmistä kulueristä. Yrityksen energianhallintaan liittyvät vastuut ovat usein hajautuneet useampien henkilöiden ja kumppaneiden hoidettavaksi ja energia-asioita joudutaan seuraamaan ja raportoimaan lukuisten erilaisten sovellusten avulla.

 

Energiajohtaja-konseptin avulla asiakkaan energianhankintaan, energiatehokkuuteen, uusiin teknologioihin ja raportointeihin liittyvät voidaan optimoida ja keskittää hallitusti samaan pakettiin ja raportointeihin -yhdellä kirjautumisella ja kaikki samassa paikassa. Kiinnostuitko? Tutustu aiheeseen syvemmin Lumme Energian sivuilla.

 
 

AURINKOSÄHKÖKARTOITUS

Teemme haluamallesi yrityskiinteistölle ilmaisen aurinkosähkökartoituksen sateellittikarttaa hyödyntäen. Täytä tiedot, tilaa ilmainen kartoitus ja me olemme sinuun yhteydessä valmiin laskelman kanssa!

YHTEYSTIEDOT

Solarigo Systems Oy

MYYNTI

myynti@solarigo.fi

+358 40 543 2327

HUOLTO

huolto@solarigo.fi

+358 10 209 1890

TAMPERE
Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
JYVÄSKYLÄ
Laukaantie 4
40320 Jyväskylä
 • LinkedIn
 • Facebook
 • YouTube

Y-tunnus 2702133-8

© Copyright Solarigo Systems Oy 2021