top of page
  • Writer's pictureSolarigo Systems

Aurinkosähkön ostajan opas - vaihtoehto aurinkovoimalan ostamiselle

Aurinkosähkön ostajan opas 2019 Aurinkosähköjärjestelmien kustannusten laskiessa tarjonta tekniikan, sekä alalla toimivien yritysten osalta on kasvanut huimasti viime vuosina. Tämä on pelkästään hyvä asia, mutta samalla se hankaloittaa tilannetta ostajan kannalta, kun vaihtoehtoja on enemmän ja kaikki tietysti toinen toistaan parempia.

Oman aurinkovoimalan hankinta on iso päätös

Aurinkovoimalan ostajan odotetaan osaavan valita suuresta tarjonnasta juuri se paneeli, joka tuottaa parhaiten, ymmärtää kuinka invertteri toimii ja miksi juuri tarjottu laite on paras, ymmärtää kuinka mikäkin parametri vaikuttaa aurinkovoimalan tuotantoon. Asennuksen jälkeen pitäisi vielä itse valvoa aurinkovoimalan toimintaa. Harvemmin yrityspuolella kenelläkään on aikaa paneutua aiheeseen riittävällä tarkkuudella, että hankinnasta saataisiin paras lopputulos.

Aurinkosähkösopimuksen tekeminen on helppoa

Me Solarigolla olemme ratkaisseet asian istumalla asiakkaan kanssa samalle puolelle pöytää ja toimitamme aurinkosähköä sopimuksella. Teidän ei siis tarvitse ostaa omaa aurinkovoimalaa. Sähkösopimuksella meillä ja asiakkaalla on sama intressi, että aurinkovoimala tuottaa mahdollisimman paljon, koska asiakas maksaa ainoastaan tuotetusta aurinkosähköstä. Asiakasyritys voi tällöin keskittyä ydinliiketoimintaansa sen sijaan, että seuraa kännykästä miten yksittäinen paneeli mahdollisesti toimii tai on toimimatta tai onko voimalan suunnittelussa otettu voimalan elinkaariajattelu huomioon.

Solarigon ammattilaiset huolehtivat kaikesta tästä asiakkaan puolesta ja varmistavat, että teidän kiinteistölle suunniteltu voimala asennetaan turvallisesti ja toteutetaan siten, että aurinkosähköä saadaan maksimaalisesti nyt ja tulevaisuudessa. Ja mikä parasta, yrityksen ei tarvitse sitoa pääomaa aurinkovoimalaan, senkin rahan voi käyttää omaan ydinliiketoimintaan. Aika fiksua, eikö? Solarigo on suomen suurin aurinkosähkön myyjä ja aidosti kiinnostunut asiakkaidensa edusta. Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka teidän yrityksenne hyötyisi aurinkosähköstä!

Pekka Härkönen, Myyntijohtaja

040 543 2327

pekka.harkonen@solarigo.fi

Comentários


bottom of page