ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatti Solarigo Systemsille!

Updated: May 11, 2020

Solarigolla on panostettu vahvasti aurinkosähköjärjestelmien laadukkaaseen myyntiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Yrityksessä päätettiin, että tämä laatutyö halutaan myös sertifioida. Alkuvuoden 2020 aikana arviointilaitos Kiwa Inspecta suorittikin meillä auditointiohjelman, jonka päätteeksi Solarigolle myönnettiin 11.3.2020 laadunhallinnan ISO 9001 -sertifikaatti.


– Solarigon kohdalla ilahduttavaa on erityisesti se, miten laadunhallintatyöhön ovat selvästi osallistuneet kaikki yrityksen jäsenet aktiivisesti, sanoo Kiwa Inspectan asiakkuuspäällikkö Timo Halttula.


Vaikka pääosin työtä onkin tosiaan tehty yhdessä, on laatuasioista ja sertifiointiprosessin edistämisestä kuitenkin vastannut Solarigon projektipäällikkö Heidi Mattila. Hänen mukaansa laatutyö on erittäin mielenkiintoista ja hän uskoo, että kun prosesseja kehitetään entistä yhteneväisemmiksi ja sujuvammiksi, näkyy se vahvasti niin asiakkaiden tyytyväisyydessä kuin yrityksen menestymisessäkin. Samaa mieltä on myös Solarigon myyntijohtaja Pekka Härkönen

.

– Tämä on kyllä erittäin vahva viesti meidän asiakkaillemme. Haluamme kertoa, että Solarigon kaikessa toiminnassa laatu on vahvasti läsnä ja että koko ajan pyritään kehittymään sekä viemään asioita eteenpäin, kertoo Härkönen.


Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta, jonka aikana suoritetaan vuosittaiset määräaikaisauditoinnit arviointilaitoksen puolesta. Solarigon sertifikaatti sisältää aurinkosähköjärjestelmien myynnin, suunnittelun, projektinhallinnan, asennuksen ja ylläpidon sekä aurinkosähkön myynnin.


Sertifikaatti luovutettiin Tampereen toimistolla 16.3.2020. Tilaisuudessa olivat läsnä (oik.) Kiwa Inspectan Timo Halttula, Solarigon projektipäällikkö Heidi Mattila sekä myyntijohtaja Pekka Härkönen.

YHTEYSTIEDOT

Solarigo Systems Oy

MYYNTI

myynti@solarigo.fi

+358 40 543 2327

HUOLTO

huolto@solarigo.fi

+358 10 209 1890

TAMPERE
Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
JYVÄSKYLÄ
Laukaantie 4
40320 Jyväskylä
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

Y-tunnus 2702133-8

© Copyright Solarigo Systems Oy 2021