top of page
  • Writer's pictureSolarigo Systems

Kasvava Solarigo muutti Pirkkalan Linnakallioon

Tampereen toimistomme on muuttanut upouusiin tiloihin Pirkkalan lentokenttävyöhykkeelle, Linnakallion yritysalueelle aivan Tampereen kehätien varteen. Työntekijämäärämme jatkaessa kasvuaan päädyimme etsimään uusia tiloja. Hyvät tilat osuivat kohdalle naapurikunnan puolelta ja työntekijöiden viihtyvyys on taattu uusissa, raikkaissa ja valoisissa toimitiloissa.

Tampereen uudet toimitilat ovat Linnakallion nopeasti laajentuvassa yrityskeskittymässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Solarigon kyltti loistaa kirkkaana kehätielle, jossa kulkee päivittäin yli 40 000 ajoneuvoa ja toimistollemme tuleminen ja pikainen poikkeaminenkin on nyt entistä helpompaa.


Koko kevään 2020 jatkuneen etätyörupeaman jälkeen muutto toi mukavan piristysruiskeen työpäiviin. Tavarat siirrettiin timanttisessa yhteistyössä aamupäivän aikana vanhasta toimistosta uuteen. Muuttopäivän lisäksi oli taukojumpat taattu muutamaksi päiväksi laatikoita pakatessa ja purkaessa. Kaiken kaikkiaan olemme kaikki innoissamme uudesta toimistostamme ja kunhan maailmantilanne sen sallii tulemme kutsumaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tupaantuliaisiin. Meidät löytää nyt osoitteesta Autokeskuksentie 16, 33960 Pirkkala (Linnakallion Magnum).


Tupaantuliaisia odotellessa pidetään toisistamme huolta! Solarigon tiimi toivottaa kaikille aurinkoista alkusyksyä!

bottom of page