top of page
  • Writer's pictureSolarigo Systems

Solarigon vuosi 2020 ja näkymät vuodelle 2021

Vuosi 2020 toi mukanaan koronan haasteet mutta myös uusia kasvoja Solarigon tiimiin ja monenmoista positiivista liiketoiminnan saralle laadunhallintasertifikaattina, uusina tuotteina ja palveluina sekä tarjooman laajentumisena. Aurinkosähkön kokonaistuotannossa yllettiin peräti 13 GWh:iin.Vuosi 2020 tarjosi Solarigolle kaikessa erikoisuudessaan paljon haasteita mutta myös hyviä asioita.


Keväällä tiimimme kasvoi neljällä uudella jäsenellä, Solarigolle myönnettiin ISO 9001 laadunhallintasertifikaatti ja koronasta johtuen aloimme opettelemaan projektijohtamista ja myyntiä pääosin etänä. Aurinkovoimaloiden asennusta pystyimme jatkamaan lähes normaaliin tapaan ja vuoden aikana saimme valmiiksi peräti 47 aurinkovoimalaprojektia!


Haasteellisesta vuodesta huolimatta onnistuimme kasvattamaan projektien kokokonaismäärää vuotta aikaisemmasta. Asensimme yli 18 000 aurinkopaneelia, lanseerasimme uusia tuotteita ja palveluita sekä laajensimme tarjoomaamme yhdessä Lumme Energian kanssa. Tuotimme yhdessä asiakkaidemme kanssa yli 13 GWh kotimaista, puhdasta aurinkosähköä.


Vuosi 2021 näyttää tällä hetkellä oikein hyvältä, tilauskirjoissamme on jo nyt enemmän kohteita ja MegaWatteja kuin viime vuonna asentamamme kapasiteetti. Olemme oppineet toimimaan turvallisesti ja ketterästi vallitsevassa tilanteessa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Mikäli aurinkosähkön hyödyt kiinnostavat, myyntimme palvelee mielellään ja yrityksenne aurinkosähköpotentiaali voidaan kartoittaa kätevästi etäpalaverin muodossa.


Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme luottamuksesta. Aurinkoista vuotta 2021!


 

SAMULI POHTOLA

Myyntipäällikkö

Solarigo Systems Oy

+358 41 5444810


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page