AURINKOA

LOGISTIIKKAAN

Myös Cargotecin nosturit saavat energiaa auringosta. Valitse sinäkin Solarigo - pitkällä tähtäimellä paras valinta.

CARGOTEC

ASIANTUNTIJUUS VAKUUTTAA

Cargotec päätyi valitsemaan kumppanikseen Solarigon asiakaslähtöisyyden ja toimivan sopimusmallin ansiosta. Solarigo toimitti Cargotecille aiempaa suuremman aurinkovoimalan ja huolimatta vaativista turvallisuustoimenpiteistä asennus sujui mallikkaasti. Ilahduttavaa on ollut huomata, että ison luokan toimijalle ympäristöarvot ja kestävä kehitys ovat tärkeä osa yrityksen strategiaa.

Cargotecin ja Solarigon yhteistyö lähti alkuun pitkällisistä neuvotteluista. Cargotecin sopimusneuvottelijat olivat laatutietoisia ja tarkkoja teknisistä yksityiskohdista. Myös asennuskohde teki voimalan rakennusvaiheesta haastavan tavanomaista tiukempien turvallisuusmääräysten vuoksi.

Cargotecin johtavat lastin- ja kuormankäsittelyn ratkaisut lisäävät älykkyyttä tavaravirtoihin ja sujuvoittavat arkea. Cargotecin liiketoiminta-alueet Kalmar, Hiab ja MacGregor ovat alojensa edelläkävijöitä. Niiden ainutlaatuinen asema satamissa, merillä ja maanteillä takaa maailmanlaajuisten tavaravirtojen optimoinnin, ja ne luovat asiakkailleen kestävää arvoa. Cargotecin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 3,7 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää noin 12500 henkilöä.

www.cargotec.com

SUOSITUSTEN AVULLA SOPIMUKSEEN


Cargotecille oli tärkeää kartoittaa Solarigon aiempien asiakkaiden kokemuksia saadakseen vertailupohjaa. Vaikka neuvottelut olivat pitkät, oli prosessi molemmille osapuolille antoisa. Asiakasreferensseistä vakuuttunut Cargotec päätyi Solarigon tarjoamaan, laajempaan toteutukseen 360kW:n järjestelmällä. Solarigo lähti suunnittelutyöhön asiakkaan tarpeiden pohjalta: ensin selvitettiin tekniset tiedot kuten sähkön kulutus, asennukseen vaikuttavat turvallisuusohjeet ja kokonaisinvestoinnin hintalappu. Cargotec on kansainvälinen yritys, joten Solarigo toimitti materiaalit ja ohjeistukset myös englanniksi – tärkeä seikka, joka lisää työntekijöiden osaamista ja edesauttaa turvallisuustoimia. Cargotec tarjosi asennushenkilökunnalle turvallisuuskoulutukset, mikä tiivisti yhteistyötä entisestään.


YTIMESSÄ VASTUULLISUUS


Cargotec pyrkii aurinkoenergiaan siirtymisellä lisäämään uusiutuvien energialähteiden osuutta yrityksen toiminnoissa. Yhtiön vastuullisuustavoitteiden mukaan 50 prosenttia yrityksen sähkönkulutuksesta vuonna 2021 on peräisin uusiutuvista energialähteistä. Tähän tavoitteeseen pyrkiminen vaatii pitkäikäisiä investointeja, joiden huoltovarmuus on korkea. Solarigon toimintamallin vaivattomuus sopii tähän hyvin, sillä Solarigo paitsi asentaa aurinkovoimalat yritykselle, myös huoltaa ne asianmukaisesti koko käyttöiän ajan. Tampereen toimipisteelle asennetut noin 1 300 aurinkopaneelia tuovat Cargotecille vuodessa 260MWh:n sähköntuotannon, joka vastaa 11 prosenttia Tampereen toimipisteen kokonaiskulutuksesta.

 

AURINKOPANEELEJA TAMPEREEN

TOIMIPISTEESSÄ / KPL

1300

 VASTUULLISUUSTAVOITTEENA UUSIUTUVAA ENERGIAA VUONNA 2021 / PROSENTTIA

50

TAMPEREEN TOIMIPISTEEN

KOKONAISKULUTUKSESTA / PROSENTTIA

11

TAMPEREEN TOIMIPISTEEN

VUOSITUOTANTO / MWh

260

CARGOTECIN JÄRJESTELMÄN

KOKONAISKAPASITEETTI / MW

360

VALINTAKRITEERIEN AVAINSANAT

SOPIMUSMALLI

HELPPOUS

HUOLTOVARMUUS

AURINKOSÄHKÖKARTOITUS

Teemme haluamallesi yrityskiinteistölle ilmaisen aurinkosähkökartoituksen sateellittikarttaa hyödyntäen. Täytä tiedot, tilaa ilmainen kartoitus ja me olemme sinuun yhteydessä valmiin laskelman kanssa!

YHTEYSTIEDOT

Solarigo Systems Oy

MYYNTI

myynti@solarigo.fi

+358 40 543 2327

HUOLTO

huolto@solarigo.fi

+358 10 209 1890

TAMPERE
Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
JYVÄSKYLÄ
Laukaantie 4
40320 Jyväskylä
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

Y-tunnus 2702133-8

© Copyright Solarigo Systems Oy 2021