AURINKOA

AUTOMAATIOLLE

Myös Valmetin tuotanto saa energiaa auringosta. Valitse sinäkin Solarigo - huoleton ja riskitön vaihtoehto.

VALMET

UUSI ENERGIAMUOTO AVAIN KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

Valmet päätyi Solarigon kanssa yhteistyöhön, sillä Solarigolla ymmärrettiin yrityksen tavoitteet uusiutuvaan energiaan siirtymisestä. Luotettavan yhteistyökumppanin kanssa oli helppo lähteä edistämään Valmetin vastuullisuusohjelmaa ja toteuttamaan ensiaskeleita teollisuuden aurinkovoimaloiden asentamisessa.

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetilla on takanaan teollisuushistoriaa 1750-luvulta asti ja nykyään Valmet toimii yli 30 maassa. 13 000 työntekijän yhtiö teki vuonna 2018 3,3 miljardin euron liikevaihdon.

www.valmet.com

Teollisuudessa energiainvestointien teko on erityisen tarkkaa puuhaa, sillä teollisuus kuuluu sähköveroluokkaan 2. Tämä tarkoittaa, etteivät kaikki muutokset energiantuotantoon ole välttämättä taloudellisesta näkökulmasta kannattavimpia. Solarigon aurinkovoimalaratkaisulla saatiin aurinkoenergiasta sopiva ratkaisu Valmetin tavoitteisiin. Näin aurinkoenergia oli kannattava valinta myös Valmetille ja Jyväskylän tehtaalle onkin pystytetty jo toinen Solarigon järjestelmä.

KOHTI VASTUULLISUUSOHJELMAN TAVOITTEITA

 

Moni yritys on 2010-luvulla tiedostanut vastuunsa uusiutuvan energian hyödyntämisessä ja näin on tapahtunut myös Valmetilla. Valmet pääsi hyppäämään aurinkoenergian kelkkaan vain vuosi Solarigon perustamisen jälkeen ja olemaan etulinjassa uuden teknologian ja toimintamallin hyödyntämisessä. Tähän ei välttämättä olisi päädytty, ellei Valmet olisi pystynyt luottamaan asiantunteviin ja sitoutuneisiin ammattilaisiin. Valmet sai Solarigosta kumppanin, joka sitoutuu yrityksen kestävän kehityksen ohjelmaan ja tuntee yrityksen arvot.

 

LUOTTAMUKSEN ARVOISTA ENERGIAA

 

Solarigo on luottamuksensa arvoinen ja saattaa projektit maaliin täsmällisesti ja vuorovaikutteisesti. Valmetille tämä näyttäytyi konkreettisesti siinä, että sekä neuvottelut että aurinkovoimalan toimitus sujuivat positiivisesti ja hyvässä hengessä. Solarigon asiantuntijat olivat läsnä ja ymmärsivät yrityksen tavoitteet joka käänteessä.

 

Valmet todistaa, että kilpaillulla teollisuudenalalla vihreillä arvoilla on väliä. Aurinkoenergia on jo edistänyt yrityksen tavoitteita kestävän kehityksen strategian ja vastuullisen toiminnan osalta. Erityisesti mieltä lämmittää, että Solarigolla asiakas kohdataan aina tarpeiden mukaan ja hinnoittelu joustaa sen mukaisesti.

 

VALINTAKRITEERIEN AVAINSANAT

ARVOT

LUOTETTAVUUS

KANNATTAVUUS

TAVOITE

KESTÄVÄN KEHITYKSEN STRATEGIAN

KONKRETISOIMINEN

VALINTAKRITEERIEN AVAINSANAT

ARVOT

LUOTETTAVUUS

KANNATTAVUUS

ERITYISTÄ

ETURIVIN

VASTUULLISUUSTOIMIJA

JO VUODESTA 2016

AURINKOSÄHKÖKARTOITUS

Teemme haluamallesi yrityskiinteistölle ilmaisen aurinkosähkökartoituksen sateellittikarttaa hyödyntäen. Täytä tiedot, tilaa ilmainen kartoitus ja me olemme sinuun yhteydessä valmiin laskelman kanssa!

YHTEYSTIEDOT

Solarigo Systems Oy

MYYNTI

myynti@solarigo.fi

+358 40 543 2327

HUOLTO

huolto@solarigo.fi

+358 10 209 1890

TAMPERE
Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
JYVÄSKYLÄ
Laukaantie 4
40320 Jyväskylä
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

Y-tunnus 2702133-8

© Copyright Solarigo Systems Oy 2021