top of page

AURINKOVOIMALOITA
PALVELUNA

PUUILO

Puuilo etsi sopivaa aurinkovoimaloiden yhteistyökumppania ja kiinnostui Solarigon joustavasta SOPIMUS -mallista. Puuilo toimii myymälöidensä kiinteistöissä vuokralaisena, joten palvelumallin aurinkovoimala tuntui huolettomalta ja järkevältä ratkaisulta. Ensimmäiset 3 aurinkovoimalaa asennettiin vuonna 2022 ja lisää on suunnitteilla.

571

AURINKOPANEELIA

203

kWp TEHO YHTEENSÄ

3

AURINKOVOIMALAA

SOPIMUS-mallista hyviä kokemuksia

Puuilo on perustettu vuonna 1982 ja yhtiö on yksi johtavista tavarataloketjuista Suomessa. Vahvasti kasvavalla yhtiöllä on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomen sekä verkkokauppa. Tuotevalikoima sisältää rakennustarvik­keet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, LVI- ja sähkötarvikkeet, eläintarvikkeet, taloustavarat, elintarvikkeet sekä välineet vapaa-aikaan. Puuilo palvelee erityisesti tee-se-itse asiakkaita sekä yrityksiä. Yhtiö tunnetaan aina edullisista hinnoistaan sekä laajasta tuotevalikoi­mastaan.

 

www.puuilo.fi

PUUILO - Solarigo Systems Oy

PUUILO LUKUINA

571

AURINKOPANEELIA

KOKONAISMÄÄRÄ

203

KILOWATTIA

YHTEISTEHO

3

AURINKOVOIMALAA

PUUILON MYYMÄLÖILLÄ

LISÄÄ TARINOITA

HYVÄT KOKEMUKSET AURINKOVOIMALOISTA

Puuilo kartoitti aurinkovoimalakumppania sekä taloudellisista, että vastuullisuussyistä. Solarigon SOPIMUS-malli herätti Puuilon kiinnostuksen, sillä ratkaisu vaikutti järkevältä ja huolettomalta vuokrakiinteistöissä toimivalle tavarataloketjulle. Puuilo on sitoutunut ostamaan Solarigon rakentamista aurinkovoimaloista uusiutuvaa aurinkosähköä niin kauan, kuin he toimivat kiinteistössä. Ensimmäiseksi kesäksi katsottiin kolme sopivaa kohdetta, joihin rakennettiin myymälöiden sähkönkäytölle sopivat aurinkovoimalat. Projektit sujuivat suunnitellusti aiheuttamatta asiakkaalle häiriötä.

"Olen ollut pari kertaa Solarigoon yhteydessä kesän aikana. Olemme todenneet projektien aikataulut ja tilanteen, eikä meidän ole tarvinnut tehdä paljon muuta, eikä toiminnallemme ole aiheutunut häiriötä. Palvelu on siis toiminut kuten on pitänytkin", kertoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

LISÄÄ AURINKOVOIMALOITA TULOSSA
 

Kasvun myötä Puuilolla on koettu, että heihin kohdistuu aiempaa suurempi ympäristö- ja yhteiskuntavastuu. Puuilolta on kysytty vastuullisuustoimista enenevissä määrin, ja heillä on ollut ilo vastata kysymyksiin konkreettisilla toimilla kuten uusiutuvan sähkön hankinnalla, aurinkovoimaloilla sekä energiatehokkuustoimilla. Kasvavan vastuun myötä myös aurinkovoimaloita aiotaan ottaa käyttöön lisää tulevina vuosina. 

 

"Avaamme joka vuosi 3-4 myymälää, ja joka vuosi tulee myymälöitä joihin aurinkovoimalan rakentaminen olisi järkevää ja suotavaa", valaisee Saarela.

Yleiskuva Puuilon katolle asennetusta aurinkovoimalasta - Solarigo Systems O

Kuvailisin Solarigoa kokemustemme perusteella luotettavaksi ja hyväksi yhteistyökumppaniksi. Kaikki on mennyt kuten on pitänytkin, ja mielellään ajattelisin, että jatkamme yhteistyötä samalla mallilla tulevissa kohteissa.

Juha Saarela

Toimitusjohtaja

Puuilo

bottom of page