top of page
REKA Kaapelin tehdas, aurinkopaneelien seinäasennus - Solarigo Systems Oy

AURINKOVOIMA
JA STRATEGIA

Olemme olleet Solarigoon tyytyväisiä ja palvelu toimii meille päin hyvin. Erityisen hyvä on, kun näemme itse, miten aurinkovoimalat tuottavat puhdasta sähköä.

Tuotantojohtaja

Reka Kaapeli

AURINKOVOIMALAT OSANA YRITYSSTRATEGIAA

Reka Kaapeli on sitoutunut YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja tekemään vastuullisia ratkaisuja liiketoiminnassa. Paikallinen aurinkosähköntuotanto Keuruun ja Riihimäen tehtailla nousi pohdintaan muiden kestävän kehityksen toimien ohella, ja aurinkovoimaloista on tullut osa Rekan vastuullisuustoimintaa. Aurinkovoimalat asennettiin Rekan tuotantolaitosten seinille vuonna 2020.

"Aurinkovoimaloiden rakentaminen kävi jouhevasti oman tuotantotoiminnan ohessa, ei mitään ongelmaa. Koetaan, että aurinkovoimaloiden toteutus on myös ollut hyvä askel meille.", summaa Reka Kaapelin tuotantojohtaja Anne Tillgren.

Rekan aurinkovoimalat ovat seinäasenteisia, joten ne näkyvät hyvin ulospäin ja ne ovatkin herättäneet paljon positiivisia kommentteja sekä yrityksen sisällä että ulkoisilta sidosryhmiltä.

Anne Tillgren on ollut tyytyväinen Solarigoon, josta osoituksena Reka on pohtinut nykyisten voimaloiden laajentamista osana jatkuvaa vastuullisuustyötä.

REKA KAAPELI NUMEROINA

212

kW

AURINKOVOIMALAN TEHO

650

AURINKOPANEELIA

SEINÄASENTEISESTI KEURUULLA JA RIIHIMÄELLÄ

128

MWh

VUOSITUOTANTO

REKA KAAPELI

Reka Kaapelin vastuullisuustavoitteet saivat yrityksen pohtimaan aurinkosähköä osana muuta vihreän siirtymän työtä. Riihimäen ja Keuruun tuotantolaitoksilta löytyi sopivat tilat aurinkovoiman paikalliselle tuotannolle tehtaiden seinillä. Kilpailutuksessa Reka valitsi Solarigon parhaan kokonaisratkaisun myötä, huomioiden kustannukset, palvelun ja kotimaisuuden. Samalla Rekan muu sähkönhankinta uudistettiin Lumme Energian CO2-vapaaseen sähköön.

212

TEHO KW

seinä

ASENNUSTAPA

128

MWH / VUOSI

Aurinkovoimalat osana yrityksen strategiaa ja vastuullisuutta

Reka Kaapeli on suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja, joka on kuulunut yli 60 vuotta kaapeliteollisuuden eturiviin. Reka Kaapeli toimittaa kestäviä ja laadukkaita kaapeliratkaisuja uusiutuvaan energiantuotantoon, verkonrakennukseen, teollisuuteen sekä asuin- ja toimistorakentamiseen. Rekalla on kolme tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Hyvinkäällä, Keuruulla ja Riihimäellä.

 

www.reka.fi

Reka Kaapeli - Solarigo Systems Oy

LISÄÄ TARINOITA

REKA Kaapelin tehdas. Aurinkopaneelien seinäasennus, Solarigo Systems Oy

REKA KAAPELI

ESITTELYVIDEO

Reka Kaapelin Riihimäen ja Keuruun aurinkovoimalat

bottom of page