URA
SOLARIGOSSA

Hae avoimiin työpaikkoihimme

SOLARIGO

Ehtymätöntä aurinkosähköä yrityksille

Solarigo on uusiutuvaa aurinkosähköä tarjoava suomalainen energiayhtiö. Toimitamme asiakkaillemme aurinkosähköä paikan päällä tuotettuna täyden palvelun periaatteella. Liiketoimintamme on ennen kaikkea menestyksekästä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa aurinkosähkön merkittävä lisääntyminen Suomessa ja muissa Pohjoismaissa yhdessä emoyhtiömme Lumme Energian kanssa.

SOLARIGO LUKUINA

  • Perustettu: 2015

  • Toimipisteet: Tampere, Jyväskylä

  • Henkilöstö: 30

  • Liikevaihto: 8,7 milj. € (2021)

  • Omistus: 100% kotimainen

  • Asennettuja aurinkovoimaloita: yli 170 kpl

  • Asennettuja aurinkopaneeleita: yli 110 000 kpl

  • Asiakastyytyväisyys: 4,9 (1-5)

URA MEGATRENDIN HUIPULTA

Maailmassa syntyy uutta energiantuotantokapasiteettia eniten uusiutuvista energianlähteistä aurinkovoiman ollessa suurin kasvaja. Suomen luotetuimpana aurinkovoimaloiden rakentajana Solarigo pyrkii vastaamaan kasvavaan kysyntään Suomessa ja Pohjoismaissa.

SOLARIGO
 

Solarigo on erikoistunut suurien aurinkovoimaloiden rakentamiseen. Ensimmäisen aurinkovoimalamme asensimme vuonna 2016 ja nyt meillä on kokemus yli 150 aurinkovoimalaprojektista Suomessa. Teemme työmme laadukkaasti ja tästä osoituksena on erinomainen asiakastyytyväisyys. Asiakkainamme on tunnettuja suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä eri aloilta, pääosin teollisuuden ja kaupan alan toimijoita.Tällä hetkellä meitä on noin 20 vakituista työntekijää.

HYVÄ PAIKKA OLLA TÖISSÄ

Solarigon perustamisesta alkaen meille on ollut selvää, että Solarigosta rakennetaan hyvä paikka olla töissä ja se on toiminut kantavana teemana yrityskulttuurissamme. Teemme suuren osan elämästämme töitä ja meille on tärkeää, että töissä voidaan hyvin, sieltä saadaan merkityksellisiä kokemuksia ja työssä voidaan viihtyä.

OLISITKO SINÄ OSA HUOMISEN TIIMIÄMME?

Juuri nyt meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Otamme aina vastaan avoimia hakemuksia. Mikäli olet kiinnostunut tarinaamme liittymisestä, lähetä avoin hakemus palkkatoiveineen ja CV:n kanssa osoitteeseen rekry@solarigo.fi

AVOIN HAKEMUS

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan osaksi Solarigon tarinaa, jätä avoin hakemuksesi. Kuulemme sinusta mielellämme. Jätä avoin hakemus osoitteeseen rekry@solarigo.fi

AVOIMET

TYÖPAIKAT

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja haettavana.