top of page
Kielivalikko
Kielivalikko

EN

Logo, Solarigo Systems Oy, oranssi

URA
SOLARIGOSSA

Hae avoimiin työpaikkoihimme

SOLARIGO

Ehtymätöntä aurinkosähköä yrityksille

Solarigo on uusiutuvaa aurinkosähköä tarjoava suomalainen energiayhtiö. Toimitamme asiakkaillemme aurinkosähköä paikan päällä tuotettuna täyden palvelun periaatteella. Liiketoimintamme on ennen kaikkea menestyksekästä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa aurinkosähkön merkittävä lisääntyminen Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

SOLARIGO LUKUINA

  • Perustettu: 2015

  • Toimipisteet: Tampere, Jyväskylä

  • Henkilöstö: 39

  • Liikevaihto: 8,7 milj. € (2021)

  • Omistus: 100% kotimainen

  • Asennettuja aurinkovoimaloita: yli 200 kpl

  • Asennettuja aurinkopaneeleita: yli 120 000 kpl

  • Asiakastyytyväisyys: 4,9 (1-5)

URA MEGATRENDIN HUIPULTA

Maailmassa syntyy uutta energiantuotantokapasiteettia eniten uusiutuvista energianlähteistä aurinkovoiman ollessa suurin kasvaja. Suomen luotetuimpana aurinkovoimaloiden rakentajana Solarigo pyrkii vastaamaan kasvavaan kysyntään Suomessa ja Pohjoismaissa.

SOLARIGO
 

Solarigo on erikoistunut suurien aurinkovoimaloiden rakentamiseen. Ensimmäisen aurinkovoimalamme asensimme vuonna 2016 ja nyt meillä on kokemus yli 200 aurinkovoimalaprojektista Suomessa. Aurinkopuistoliiketoiminnassa toimimme kaikilla osa-alueilla hankekehityksestä sähkön myyntiin. Teemme työmme laadukkaasti ja tästä osoituksena on erinomainen asiakastyytyväisyys. Asiakkainamme on tunnettuja suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä eri aloilta, pääosin teollisuuden ja kaupan alan toimijoita.

HYVÄ PAIKKA OLLA TÖISSÄ

Solarigon perustamisesta alkaen meille on ollut selvää, että Solarigosta rakennetaan hyvä paikka olla töissä ja se on toiminut kantavana teemana yrityskulttuurissamme. Teemme suuren osan elämästämme töitä ja meille on tärkeää, että töissä voidaan hyvin, sieltä saadaan merkityksellisiä kokemuksia ja työssä voidaan viihtyä.

AVOIN HAKEMUS

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan osaksi Solarigon tarinaa mutta meillä ei ole nyt avoimena sinulle sopivaa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Kuulemme sinusta mielellämme. Jätä avoin hakemus osoitteeseen rekry@solarigo.fi

AVOIMET

TYÖPAIKAT

MYYNTIASSISTENTTI

Hakuaika 21.9.2022 - 7.10.2022

Haemme myyntiassistenttia 6 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen tukemaan Solarigon myyntitiimiä ja myynnin kasvun myötä tehtävässä jatkaminen määräaikaisuuden jälkeenkin voi tulla mahdolliseksi.

Etsimme kasvavaan joukkoomme ostopäällikköä Pirkkalaan tai Jyväskylään. Lue lisää ja hae 19.3.2023 mennessä Duunitorin kautta

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/16389328

bottom of page