top of page
Kielivalikko
Kielivalikko

EN

Logo, Solarigo Systems Oy, oranssi

MYYNTIASSISTENTTI

Avoin työpaikka Jyväskylän toimistollamme

MYYNTIASSISTENTTI

Hakuaika 21.9.2022 - 7.10.2022

Haemme myyntiassistenttia 6kk määräaikaiseen työsuhteeseen tukemaan Solarigon myyntitiimiä. Myyntiassistentin työtehtävät koostuvat asiakaskeskustelujen ympärillä tapahtuvasta myyntityöstä. Päiväsi rakentuvat mm. myyntimateriaalien ja tarjousten valmistelusta, liidien hallinnasta, myynnin raportoinnista ja asiakaspalvelusta. Tehtävässäsi varmistat, että kaikki Solarigon potentiaaliset asiakkaat saavat palvelua, toimit myynnin tukena sekä linkkinä myyntitiimin ja projektitiimin välillä.

Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä ja osa työpäivistä on mahdollista tehdä myös etänä. Myyntiassistentin tehtävä on Solarigolla uusi ja myynnin kasvun myötä tehtävässä jatkaminen määräaikaisuuden jälkeenkin voi tulla mahdolliseksi.

ODOTAMME SINULTA

Reipasta, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta Solarigon pelikirjan mukaisesti. Sinulla on halu oppia uutta ja tuet luontevasti myyntitiimiä kasvavan asiakaskuntamme palvelemisessa. Odotamme MS Office / Teams-sovellusten perusosaamista ja perehdytämme sinut muihin käyttämiimme myynnin sovelluksiin. Arvostamme aiempaa työkokemusta myynnin tukitoimintojen parissa.

TARJOAMME SINULLE

Avoimen ja kannustavan työyhteisön, työkavereiden välittömän tuen tehtävässäsi onnistumiselle sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi voimakkaasti kasvavalla aurinkosähköalalla.

KIINNOSTUITKO?

Hakuaika on 21.9.2022 - 7.10.2022

 

Luemme hakemuksia koko hakuajan ajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen otsikolla "Myyntiassistentti 2022" osoitteeseen rekry@solarigo.fi

Solarigosta

Solarigo Systems Oy on aurinkosähkön ammattilainen, joka tarjoaa asiakkailleen puhdasta, uusiutuvaa aurinkosähköä paikan päällä tuotettuna kilpailukykyiseen hintaan. Toimintamme on alkanut syksyllä 2015 ja olemme tällä hetkellä Suomen suurin aurinkosähkön myyjä. Asiakkainamme on tunnettuja suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä eri aloilta. Haemme nyt Sinua voimakkaasti kasvavaan yritykseemme.

Soita Samulille ja kysy avoimesta työtehtävästämme. Samuli on parhaimmin tavoitettavissa 29.9. ja 4.10.2022.

SAMULI POHTOLA
Sales Manager

SOITA JA KYSY

SOLARIGON

HANKKEET

bottom of page