top of page

TARINA

Vuonna 2015 aurinkosähkö teki tuloaan Pohjolaan. Solarigon ideaa hiottiin Antti Koskelaisen ja Pekka Härkösen toimesta saunan lämmössä. Keskeinen ajatus oli, että haluttiin auttaa yrityksiä vähentämään päästöjään ja tarjota aurinkovoimaloita yrityksille ilman asiakkaan investointia.

 

Kuultuaan Antin ja Pekan ajatuksista sähkömarkkinoiden kehityksessä alusta alkaen mukana ollut Jukka Muilu halusi ehdottomasti mukaan tuottamaan puhdasta kotimaista sähköä paikallisesti. 

 

Samaan aikaan toisaalla tytär kysyi rakennusalalla toimineelta isältään: Mitä aiot tehdä, että lapsenlapsillasikin on maapallo jossa elää? Kysymyksen vastaanottajana oli Jukka Juola. Kysymys resonoi Jukassa, josta tuli pian yksi Solarigon perustajista.

Solarigo perustettiin vuonna 2015 kahdelle keskeiselle arvolle; haluttiin olla luotettava aurinkovoimaloiden toimittaja ja hyvä työpaikka.

Ensimmäinen aurinkovoimala otettiin käyttöön vuonna 2016 ja Solarigo teki itsestään nopeasti Suomen kokeneimman aurinkovoimaloiden toimittajan. Tänä päivänä yrityksestä löytyy kokemus yli 250 aurinkovoimalan asentamisesta, Suomen suurimman aurinkopuiston rakentamisesta moneen kertaan, energiakärkihankkeen johtamisesta, sekä useista pilottihankkeista. 

Yrityksen alkuperäiset ajatukset ovat toteutuneet hyvin. Solarigo tunnetaan luotettavana aurinkovoimaloidan toimittajana. Samalla Solarigon työyhteisössä viihdytään, henkilöstövaihtuvuus on pientä ja työpaikkaan ollaan mitatusti erinomaisen tyytyväisiä.

SOLARIGO

Valjasta auringon voima

Solarigo on suuriin aurinkovoimatoteutuksiin erikoistunut suomalainen energiayhtiö. Vuodesta 2015 alkaen olemme toimittaneet yritysasiakkaillemme aurinkosähköä ja asentaneet yli 200 paikallisvoimalaa. Aurinkopuistojen rakentamisessa toimimme kaikissa vaiheissa hankekehityksestä sähkönmyyntiin. Meitä on nyt noin 40 vakituista aurinkosähkön ammattilaista Pirkkalassa, Jyväskylässä ja Seinäjoella. 

Suomalainen sanonta "sanojensa mittainen mies" on meille kunnia-asia. Haluamme olla luotettava, varma ja hyvä yhteistyökumppani asiakkaillemme.

LUOTETTAVUUS

Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat toimintamalleja, jotka näkyvät arkisessa aherruksessamme. Nämä periaatteet ohjaavat myös asiakassuhteitamme. 

AVOIMUUS

Rehellisyys palkitsee aina. Se on kestävien asiakasuhteidemme perusta, joka takaa meille kestävän liiketoiminnan pohjan, hyvän mielen ja laadukkaat yöunet.

REHELLISYYS

ARVOT

LAADUKAS TOTEUTUS

Panostamme aurinkovoimaloiden laadukkaaseen myyntiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Solarigon toiminta on sertifioitu ISO 9001-standardin mukaisesti. Solarigon sertifikaatti sisältää aurinkovoimaloiden myynnin, suunnittelun, projektinhallinnan, asennuksen ja ylläpidon sekä aurinkosähkön myynnin.

ISO 9001

Laadunhallintasertifikaatti

Konserni

Solarigo kuuluu Suur-Savon Sähkö -konserniin. Solarigo Systems Oy:n alkuperäiset omistajat ovat edelleen mukana Solarigon laajentamisessa ja kansainvälistämisessä. 

Suur-Savon Sähkö

Suur-Savon Sähkö on järvisuomalainen energiakonserni, joka tekee työtä paikallisen elinvoiman säilyttämiseksi. 

Suur-Savon Sähkön liiketoimintoja ovat sähkön jakelu, lämpöliiketoiminta ja sähkön myynti. Lisäksi sähköverkkojen älykkään kunnossapidon ja vianpaikannuksen alalla on avattu uusia liiketoimintoja. Suur-Savon Sähkö omistaa Kissakosken ja Vaajakosken vesivoimalaitokset. Lisäksi yhtiö omistaa sähkön tuotantoa muualla Suomessa sekä Ruotsissa ja Norjassa.

Suur-Savon Sähkö

MAHDOLLISTAJAT

PERUSTAJAT

Antti Koskelainen

CEO, Co-Founder

Pekka Härkönen

Co-Founder

Jukka Juola

Co-Founder

Jukka Muilu

Co-Founder

HALLITUS

Janne Laine (PJ)

Liiketoimintajohtaja, Lumme Energia

Sami Kurunsaari

Toimitusjohtaja, Lumme Energia

Ari Liikanen

Hallintojohtaja, Mikkelin kaupunki

Jukka Juola

Co-Founder, Solarigo

Jukka Muilu

Co-Founder, Solarigo

TÖISSÄ

SOLARIGOSSA

HYVÄ PAIKKA OLLA TÖISSÄ

Perustamisesta alkaen meille on ollut selvää, että Solarigosta rakennetaan hyvä paikka olla töissä. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työvointiin, viihtyvyyteen sekä yhteiseen ryhmäytymiseen. Erityisen hyvin olemme onnistuneet luomaan edellytykset työskentelylle, jossa toimihenkilöillä on vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta.

Vuonna 2022 työntekijöidemme antama työpaikan suositteluindeksi eNPS oli 70, mikä on erinomainen tulos. Sitoutumista mittaava PeoplePower® -luokituksemme oli korkein, eli AAA.

HENKILÖSTÖEDUT

- ePassi

- Polkupyöräetu
- Laaja työ- ja vapaa-ajan sairauskulu- ja tapaturmavakuutus

Meillä ei valitettavasti ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Voit kuitenkin aina lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen

rekry@solarigo.fi

AVOIMET

TYÖPAIKAT

MYYNTIASSISTENTTI

Hakuaika 21.9.2022 - 7.10.2022

Haemme myyntiassistenttia 6 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen tukemaan Solarigon myyntitiimiä ja myynnin kasvun myötä tehtävässä jatkaminen määräaikaisuuden jälkeenkin voi tulla mahdolliseksi.

bottom of page