top of page
Kielivalikko
Kielivalikko

EN

Logo, Solarigo Systems Oy, oranssi

KOTIMAINEN

KUMPPANISI

Päästötöntä aurinkosähköä yrityksille

SOLARIGON TARINA

Mistä kaikki alkoi ja mikä teki Solarigosta Suomen kokeneimman aurinkovoiman toimittajan

SOLARIGON TIIMI

Aurinkosähkön tehdessä tuloaan pohjolaan Solarigon perustajat Antti Koskelainen ja Pekka Härkönen keskustelivat aiheesta ja heittelivät löylyä kiukaalle. Saunan lämmössä hiottiin ajatusta aurinkovoimaloiden tarjoamisesta yrityksille ilman asiakkaan omaa investointia. Pian ajatus konkretisoitui Solarigo Systems Oy:n perustamiseksi vuonna 2015. Yritys perustettiin kahdelle keskeiselle arvolle; haluttiin olla luotettava aurinkovoimaloiden toimittaja ja hyvä työpaikka. Toiminnan alussa Solarigo toimi ikään kuin aurinkosähkön Suomen lähettiläänä opettaen asiakkaitaan, sillä aurinkosähkö ei ollut yrityksille vielä tuttu aihe.

Ensimmäinen aurinkovoimala otettiin käyttöön vuonna 2016 ja Solarigo teki itsestään nopeasti Suomen kokeneimman aurinkovoimaloiden toimittajan. Tänä päivänä yrityksestä löytyy kokemusta yli 200 aurinkovoimalan toimittamisesta, Suomen suurimman aurinkopuiston rakentamisesta ja energiakärkihankkeen johtamisesta, sekä useista pilottihankkeista. Pilottihankkeissa Solarigo on kerännyt kokemusta erilaisista asennustavoista sekä energianvarastointi-, älyverkko-, ja energiatehokkuusratkaista. 

SOLARIGO

Ehtymätöntä aurinkosähköä yrityksille

Solarigo on suuriin aurinkovoimatoteutuksiin erikoistunut suomalainen energiayhtiö. Vuodesta 2015 alkaen olemme toimittaneet yritysasiakkaillemme aurinkosähköä ja asentaneet yli 200 paikallisvoimalaa. Aurinkopuistojen rakentamisessa toimimme kaikissa vaiheissa hankekehityksestä sähkönmyyntiin. Meitä on nyt noin 40 vakituista aurinkosähkön ammattilaista Pirkkalassa, Jyväskylässä ja Seinäjoella. 

MYYNTI

myynti@solarigo.fi

+358 10 209 1898

HUOLTO

huolto@solarigo.fi

+358 10 209 1890

TAMPERE

Autokeskuksentie 16

33960 Pirkkala

JYVÄSKYLÄ

Laukaantie 4

40320 Jyväskylä

Suomalainen sanonta "sanojensa mittainen mies" on meille kunnia-asia. Haluamme olla luotettava, varma ja hyvä yhteistyökumppani asiakkaillemme.

HALUAMME OLLA LUOTETTAVIA

Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat toimintamalleja, jotka näkyvät arkisessa aherruksessamme. Nämä periaatteet ohjaavat myös asiakassuhteitamme. 

AVOIMUUS ON KULMAKIVIÄMME

Rehellisyys palkitsee aina. Se on kestävien asiakasuhteidemme perusta, joka takaa meille kestävän liiketoiminnan pohjan, hyvän mielen ja laadukkaat yöunet.

REHELLISYYS OHJAA TOIMINTAAMME

SOLARIGON ARVOT

Suuntaviittamme joilla suunnistamme liiketoiminnassamme

LAADUKAS TOTEUTUS

Toteutamme aurinkovoimalat asiantuntemuksella

Panostamme aurinkosähköjärjestelmien laadukkaaseen myyntiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Solarigon toiminta on sertifioitu ISO 9001-standardin mukaisesti. Solarigon sertifikaatti sisältää aurinkosähköjärjestelmien myynnin, suunnittelun, projektinhallinnan, asennuksen ja ylläpidon sekä aurinkosähkön myynnin. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta, jonka aikana suoritetaan vuosittaiset määräaikaisauditoinnit arviointilaitoksen puolesta.

ISO 9001

Laadunhallintasertifikaatti

SUUR-SAVON SÄHKÖ

Solarigo kuuluu Suur-Savon Sähkö -konserniin. Solarigo Systems Oy:n alkuperäiset omistajat ovat edelleen mukana Solarigon laajentamisessa ja kansainvälistämisessä. 

Suur-Savon Sähkö

Suur-Savon Sähkö on järvisuomalainen energiakonserni, joka tekee työtä paikallisen elinvoiman säilyttämiseksi. 

Suur-Savon Sähkön liiketoimintoja ovat sähkön jakelu, lämpöliiketoiminta ja sähkön myynti. Lisäksi sähköverkkojen älykkään kunnossapidon ja vianpaikannuksen alalla on avattu uusia liiketoimintoja. Suur-Savon Sähkö omistaa Kissakosken ja Vaajakosken vesivoimalaitokset. Lisäksi yhtiö omistaa sähkön tuotantoa muualla Suomessa sekä Ruotsissa ja Norjassa.

Järvisuomalainen energiakonserni

MAHDOLLISTAJAT

PERUSTAJAT

Antti Koskelainen

CEO, Co-Founder

Pekka Härkönen

Co-Founder

Jukka Juola

Co-Founder

Jukka Muilu

Co-Founder

HALLITUS

Janne Laine (PJ)

Liiketoimintajohtaja, Lumme Energia

Sami Kurunsaari

Toimitusjohtaja, Lumme Energia

Ari Liikanen

Hallintojohtaja, Mikkelin kaupunki

Jukka Juola

Co-Founder, Solarigo

Jukka Muilu

Co-Founder, Solarigo

TÖISSÄ

SOLARIGOSSA

HYVÄ PAIKKA OLLA TÖISSÄ

Perustamisesta alkaen meille on ollut selvää, että Solarigosta rakennetaan hyvä paikka olla töissä. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työvointiin, viihtyvyyteen sekä yhteiseen ryhmäytymiseen. Erityisen hyvin olemme onnistuneet luomaan edellytykset työskentelylle, jossa toimihenkilöillä on vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta.

Vuonna 2022 työntekijöidemme antama työpaikan suositteluindeksi eNPS oli 70, mikä on erinomainen tulos. Sitoutumista mittaava PeoplePower® -luokituksemme oli korkein, eli AAA.

HENKILÖSTÖEDUT

- ePassi

- Polkupyöräetu
- Laaja työ- ja vapaa-ajan sairauskulu- ja tapaturmavakuutus

SUOMEN SUURIN AURINKOSÄHKÖN MYYJÄ
 

Solarigo on suuriin aurinkovoimatoteutuksiin erikoistunut suomalainen energiayhtiö. Vuodesta 2015 alkaen olemme toimittaneet yritysasiakkaillemme aurinkosähköä ja asentaneet yli 200 paikallisvoimalaa. Aurinkopuistoliiketoiminnassa toimimme kaikissa vaiheissa hankekehityksestä sähkönmyyntiin. Tällä hetkellä olemme Suomen suurin aurinkosähkön myyjä.

Myyntipäällikkö

Hae 24.9.2023. mennessä.

HAE TÄSTÄ

Project Controller
Hae 24.9.2023. mennessä.
HAE TÄSTÄ

Suunnittelija

Hae 15.10.2023. mennessä

HAE TÄSTÄ

AVOIMET

TYÖPAIKAT

MYYNTIASSISTENTTI

Hakuaika 21.9.2022 - 7.10.2022

Haemme myyntiassistenttia 6 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen tukemaan Solarigon myyntitiimiä ja myynnin kasvun myötä tehtävässä jatkaminen määräaikaisuuden jälkeenkin voi tulla mahdolliseksi.

bottom of page