KOTIMAINEN

KUMPPANISI

Päästötöntä aurinkosähköä yrityksille

SOLARIGON TARINA

Mistä kaikki alkoi ja mikä teki Solarigosta Suomen kokeneimman aurinkovoiman toimittajan

Aurinkosähkön tehdessä tuloaan pohjolaan Solarigon perustajat Antti Koskelainen ja Pekka Härkönen keskustelivat aiheesta ja heittelivät löylyä kiukaalle. Saunan lämmössä hiottiin ajatusta aurinkovoimaloiden tarjoamisesta yrityksille ilman asiakkaan omaa investointia. Pian ajatus konkretisoitui Solarigo Systems Oy:n perustamiseksi vuonna 2015. Yritys perustettiin kahdelle keskeiselle arvolle; haluttiin olla luotettava aurinkovoimaloiden toimittaja ja hyvä työpaikka. Toiminnan alussa Solarigo toimi ikään kuin aurinkosähkön Suomen lähettiläänä opettaen asiakkaitaan, sillä aurinkosähkö ei ollut yrityksille vielä tuttu aihe.

Ensimmäinen aurinkovoimala otettiin käyttöön vuonna 2016 ja Solarigo teki itsestään nopeasti Suomen kokeneimman aurinkovoimaloiden toimittajan. Tänä päivänä yrityksestä löytyy kokemusta lähes 200 aurinkovoimalan toimittamisesta, Suomen suurimman aurinkopuiston rakentamisesta ja energiakärkihankkeen johtamisesta, sekä useista pilottihankkeista. Pilottihankkeissa Solarigo on kerännyt kokemusta erilaisista asennustavoista sekä energianvarastointi-, älyverkko-, ja energiatehokkuusratkaista. 

SOLARIGO

Ehtymätöntä aurinkosähköä yrityksille

Solarigo on vuonna 2015 perustettu uusiutuvaa aurinkosähköä tarjoava suomalainen energiayhtiö. Olemme asentaneet yli 190 aurinkovoimalaa yritysten käyttöön. Lisäksi kehitämme ja rakennamme teolliseen sähköntuotantoon soveltuvia aurinkosähköpuistoja. Meitä on nyt noin 25 vakituista aurinkosähkön ammattilaista Pirkkalassa, Jyväskylässä ja Seinäjoella. 

MYYNTI

myynti@solarigo.fi

+358 10 209 1898

HUOLTO

huolto@solarigo.fi

+358 10 209 1890

TAMPERE

Autokeskuksentie 16

33960 Pirkkala

JYVÄSKYLÄ

Laukaantie 4

40320 Jyväskylä

Suomalainen sanonta "sanojensa mittainen mies" on meille kunnia-asia. Haluamme olla luotettava, varma ja hyvä yhteistyökumppani asiakkaillemme.

HALUAMME OLLA LUOTETTAVIA

Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat toimintamalleja, jotka näkyvät arkisessa aherruksessamme. Nämä periaatteet ohjaavat myös asiakassuhteitamme. 

AVOIMUUS ON KULMAKIVIÄMME

Rehellisyys palkitsee aina. Se on kestävien asiakasuhteidemme perusta, joka takaa meille kestävän liiketoiminnan pohjan, hyvän mielen ja laadukkaat yöunet.

REHELLISYYS OHJAA TOIMINTAAMME

SOLARIGON ARVOT

Suuntaviittamme joilla suunnistamme liiketoiminnassamme

LAADUKAS TOTEUTUS

Toteutamme aurinkovoimalat asiantuntemuksella

Panostamme aurinkosähköjärjestelmien laadukkaaseen myyntiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Solarigon toiminta on sertifioitu ISO 9001-standardin mukaisesti. Solarigon sertifikaatti sisältää aurinkosähköjärjestelmien myynnin, suunnittelun, projektinhallinnan, asennuksen ja ylläpidon sekä aurinkosähkön myynnin. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta, jonka aikana suoritetaan vuosittaiset määräaikaisauditoinnit arviointilaitoksen puolesta.

ISO 9001

Laadunhallintasertifikaatti

LUMME ENERGIA

Solarigo Systems Oy:n alkuperäiset omistajat ovat edelleen mukana yrityksen laajentamisessa ja kansainvälistämisessä. Solarigo kuuluu emoyhtiönsä Lumme Energian kautta Suur-Savon Sähkö -konserniin.

Lumme Energia

Lumme Energia on energiayhtiö, joka auttaa valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.

Kun suunnitelmissa on aurinkovoimala kotiin tai vapaa-ajan asuntoon, laske tarjous muutamassa minuutissa Oman Energian kaupassa. Jos mietteissä on pienyritysten aurinkovoimala, ota yhteyttä ja pyydä veloitukseton kartoitus Lumme Energian asiantuntijoilta.

Kotimainen sähköyhtiö