top of page

SOLARIGO

SOLARIGO

Solarigo on suuriin aurinkovoimatoteutuksiin erikoistunut suomalainen energiayhtiö. Vuodesta 2015 alkaen olemme toimittaneet yritysasiakkaillemme aurinkosähköä ja asentaneet yli 250 paikallisvoimalaa. Aurinkopuistojen rakentamisessa toimimme kaikissa vaiheissa hankekehityksestä sähkönmyyntiin. Perustamisesta asti Solarigossa on seurattu kahta perusajatusta, joiden eteen teemme töitä päivittäin: haluamme olla Suomen luotettavin aurinkovoimatoimija ja hyvä paikka olla töissä. Meitä on nyt noin 40 vakituista aurinkosähkön ammattilaista Pirkkalassa, Jyväskylässä ja Seinäjoella. 

SUOMEN LUOTETUIN

VAIKUTTAVAT REFERENSSIT

Solarigon referenssit puhuvat puolestamme. Asiakastyytyväisyytemme on huippulukemissa, 4.9 / 5.0 ja olemme lunastaneet lupauksemme monien tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa toimiessamme. Voimme olla ylpeitä esitellessämme työtämme ja vaativiakin toteutuksia. Solarigo on rakentanut Suomen suurimman aurinkopuiston useaan kertaan, toteuttanut Työ- ja elinkeinoministeriön energiakärkihankkeen sekä lukuisia muita pilottihankkeita.

SUOMEN SUURIN AURINKOSÄHKÖN MYYJÄ

Merkittävä osa liiketoiminnastamme pohjautuu PPA-mallille, jonka myötä olemme suurin suomalaisen aurinkosähkön myyjä. Vankan asiantuntemuksen pohjalta voimme toimia asiakkaillemme luotettavana kumppanina, jolla on syvällinen ymmärrys aurinkosähkön tuottamisesta ja taloudellisuudesta.

YHTEISKUNNALLINEN TOIMIJA

Solarigo käy jatkuvaa vuoropuhelua viranomaisten ja poliittisten instituutioiden kanssa edistääkseen kestävää yhteiskunnallista kehitystä aurinkovoiman näkökulmasta. Solarigo toimii myös aktiivisena osana Auringosta Energiaa -koalitiossa. Koalitio on Suomessa toimivien aurinkopuistoja kehittävien yhtiöiden yhteenliittymä, joka edistää aurinkovoiman rakentamista Suomeen ja toimii alan ajatusjohtajana. Koalitio voitti Finnish Comms Awards -kilpailussa Yhteiskuntasuhteet ja vaikuttajaviestintä -kategorian vuonna 2023

ISO9001

Solarigon aurinkovoimaloiden myynti, suunnittelu, projektinhallinta, asennus ja ylläpito sekä aurinkosähkön myynti ovat ISO 9001 -laatusertifioituja.

MYYNTIASSISTENTTI

Hakuaika 21.9.2022 - 7.10.2022

Haemme myyntiassistenttia 6 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen tukemaan Solarigon myyntitiimiä ja myynnin kasvun myötä tehtävässä jatkaminen määräaikaisuuden jälkeenkin voi tulla mahdolliseksi.

SOLARIGON TARINA

Suomalainen sanonta "sanojensa mittainen mies" on meille kunnia-asia. Haluamme olla luotettava, varma ja hyvä yhteistyökumppani asiakkaillemme.

LUOTETTAVUUS

Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat toimintamalleja, jotka näkyvät arkisessa aherruksessamme. Nämä periaatteet ohjaavat myös asiakassuhteitamme. 

AVOIMUUS

Rehellisyys palkitsee aina. Se on kestävien asiakasuhteidemme perusta, joka takaa meille kestävän liiketoiminnan pohjan, hyvän mielen ja laadukkaat yöunet.

REHELLISYYS

ARVOT

KONSERNI

Solarigo kuuluu Suur-Savon Sähkö -konserniin. Solarigo Systems Oy:n alkuperäiset omistajat ovat edelleen mukana Solarigon laajentamisessa ja kansainvälistämisessä. 

Suur-Savon Sähkö

Suur-Savon Sähkö on järvisuomalainen energiakonserni, joka tekee työtä paikallisen elinvoiman säilyttämiseksi. 

Suur-Savon Sähkön liiketoimintoja ovat sähkön jakelu, lämpöliiketoiminta ja sähkön myynti. Lisäksi sähköverkkojen älykkään kunnossapidon ja vianpaikannuksen alalla on avattu uusia liiketoimintoja. Suur-Savon Sähkö omistaa Kissakosken ja Vaajakosken vesivoimalaitokset. Lisäksi yhtiö omistaa sähkön tuotantoa muualla Suomessa sekä Ruotsissa ja Norjassa.

SOLARIGO

PERUSTAJAT

Antti Koskelainen

CEO, Co-Founder

Pekka Härkönen

Co-Founder

Jukka Juola

Co-Founder

Jukka Muilu

Co-Founder

HALLITUS

Janne Laine (PJ)

Liiketoimintajohtaja, Lumme Energia

Sami Kurunsaari

Toimitusjohtaja, Lumme Energia

Ari Liikanen

Hallintojohtaja, Mikkelin kaupunki

Jukka Juola

Co-Founder, Solarigo

Jukka Muilu

Co-Founder, Solarigo

HYVÄ PAIKKA OLLA TÖISSÄ

MITATUSTI HYVÄ PAIKKA

Solarigo seuraa työntekijöiden työvointia ja sitoutumista laadukkaiksi tunnustetuilla mittareilla. Käytämme työpaikan suositteluindeksiä eNPS:ää ja työntekijän sitoutumista mittaavaa PeoplePower® kyselyä. Viimeisin, vuoden 2022 tuloksemme:

 

eNPS - 70 (erinomainen)

PeoplePower® - AAA (erinomainen)

AUTONOMIA TÄRKEÄSSÄ ROOLISSA

Solarigossa ollaan onnistuttu erityisen hyvin löytämään tasapaino työntekijän oman vastuun ja vapauden väliltä. Olemme henkilöstömme mukaan onnistuneet hyvin säilyttämään vapauden työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta, mikä on koettu tärkeäksi. Samalla olemme pystyneet toteuttamaan tärkeintä eli olemaan asiakkaillemme Suomen luotettavin aurinkovoimatoimija.

 

TYÖSUHDE-ETUMME

Matkapuhelinetu

Sähköpyöräetu

Etätyömahdollisuus

Tulospalkkiojärjestelmä

Työterveys Terveystalossa

Laaja terveys- ja tapaturmavakuutus

E-passi 300 € / vuosi sekä lounasetu

1h / vk liikuntamahdollisuus työajalla 

MYYNTIASSISTENTTI

Hakuaika 21.9.2022 - 7.10.2022

Haemme myyntiassistenttia 6 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen tukemaan Solarigon myyntitiimiä ja myynnin kasvun myötä tehtävässä jatkaminen määräaikaisuuden jälkeenkin voi tulla mahdolliseksi.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Työmaapäällikkö, Simo.

HAE

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei ole teille sopivaa paikkaa auki, voitte aina jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen 

rekry@solarigo.fi

bottom of page