SOITA JA KYSY

Keskustele asiantuntijamme kanssa huoltopalveluista. Soita Juho-Petterille
tai ole yhteydessä huoltoon
010 209 1890 / huolto@solarigo.fi

JUHO-PETTERI MÄKELÄ
Maintenance Engineer

040 737 1994

SOLARIGO EASY

Solarigo tarjoaa aurinkosähkön järjestelmätoimituksiin lisäpalveluna Solarigo Easy -huoltopalvelua. Sen avulla voit jättää aurinkovoimalan huollon, ylläpidon ja päivittämisen aurinkosähköammattilaisten käsiin ja luottaa siihen, että aurinkovoimalallasi on käytössä aina viimeisin tieto ja osaaminen. Huoltopalvelun toimenpiteistä ilmoitetaan aina etukäteen asiakkaalle ja suoritettavista tehtävistä sovitaan aina etukäteen.

Räätälöityä huoltopalvelua ja asiantuntijan apua aurinkovoimalasi tarpeisiin

SOLARIGON

EASY

ALL

HUOLTOPALVELU

EASY ALL

Täyden palvelun huoltoratkaisu

EASY ALL -huoltopalvelu sisältää kaiken aurinkovoimalan ylläpidon, huollon, käytön ja päivittämisen asiantuntijoiden hoitamana. Palvelu sisältää etävalvonnan ja -neuvonnan lisäksi huollon ja kunnossapidon, jolloin Solarigon huoltohenkilöstö hoitaa mahdollisten vikojen korjauksen paikan päällä. Solarigo vastaa myös laitevalmistajien reklamaatiokäsittelyistä. Lisäksi palvelu sisältää vuosittain suoritettavan ja raportoitavan visuaalisen ja sähköisen tarkastuksen.

SOLARIGON

EASY

REMOTE

HUOLTOPALVELU

EASY REMOTE

Kevyen tuen huoltoratkaisu

EASY REMOTE -huoltopalvelu sisältää aurinkovoimalan etävalvonnan ja -neuvonnan, jossa Solarigo Valvomon asiantuntijat seuraavat voimalan toimintaa ja ilmoittavat häiriöistä kohteen huoltohenkilöstölle. Mahdollisten vikojen korjaamiseen Solarigo Valvomon asiantuntijat tarjoavat etäneuvontaa.

EASY

PALVELUT

Aurinkovoimaloiden huolto ja ylläpito