Lumme Energian Energiajohtajapalvelu täydentyy yhteistyössä Granlundin kanssa

Lumme Energia ja Granlund Consulting aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on tarjota Lumme Energian ja sen tytäryhtiön Solarigo Systems Oy:n yritysasiakkaille parempaan energiatehokkuuteen tähtääviä konkreettisia lisäarvopalveluita. Granlundin kokonaisvaltaiset asiantuntija- ja konsultointipalvelut täydentävät juuri lanseeratun Energiajohtajapalvelun kokonaisuutta.


Energiatehokkuuden parantaminen tuo säästöjä ja auttaa oman energian hallinnassa


Energiajohtajapalvelussa asiakasyrityksen energianhallinta-asioita hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja vapautetaan asiakkaat oman ydinliiketoimintansa kasvattamiseen ja kehittämiseen. Asiantuntijakumppaneiden avulla Energiajohtajapalvelu auttaa asiakkaita oman energian hallinnassa.


– Yrityksille energianhallintaan liittyvät kustannukset ovat yksi suurimmista kulueristä ja energianhallintaan liittyvät vastuut voivat olla useiden henkilöiden, toimipisteiden tai kumppaneiden hoidettavana. Nämä voivat aiheuttaa helposti epävarmuuden ja hallitsemattomuuden tunnetiloja. Haluamme auttaa asiakkaitamme ja uskomme selkeän ja kokonaisvaltaisen Energiajohtajapalvelun ja siihen kiinteästi liittyvien asiantuntijakumppaniemme, kuten Granlundin energiatehokkuuden konsultointipalvelujen tuovan konkreettisen avun. Hallinnantunteen lisäksi Energiajohtajapalvelu tuo selkeitä kustannussäästöjä, toteaa Lumme Energian yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Janne Laine.


Suunnitelmallisuudella, mittaamisella ja seurannalla tuloksiin


Epävarmuutta energianhallintaan ja paremman energiatehokkuuden saavuttamiseen tuovat myös teknologiakehityksen kiihtyvä vauhti, sähkömarkkinahintojen voimakkaat heilahtelut mm. voimakkaiden sääilmiöiden vaihtelujen vuoksi, rahoitusmarkkinoilla tapahtuvat muutokset ja muutokset lainsäädännössä. Vastuullisuus on noussut merkittävään asemaan viime aikoina niin yhteiskunnassa kuin asiakkaiden arvoissakin ja tähän liittyen energiatehokkuuden parantaminen on hyvin tärkeää.


– Erilaisiin energiatehokkuushankkeisiin lähteminen sekä näiden raportointi ja analysointi voi olla hankalaa, koska tätä tehdään hanke kerrallaan, ilman muun korjausvelan huomioimista tai pitkän tähtäimen suunnittelun mukaan ottamista. Tähän Granlundin palvelut tuovat ratkaisuja ja yhdessä Energiajohtajapalvelu-konseptin avulla asiakkaamme saavat energianhankintaan, energiatehokkuuteen, uusiin teknologioihin ja raportointeihin liittyvät palvelut optimoidusti ja keskitetysti samassa kokonaisuudessa ja raporteissa -yhdellä kirjautumisella ja kaikki samassa paikassa, linjaa Janne Laine.


Kiinteistöomistajilla on kasvava tarve osoittaa toimintansa olevan hiilineutraalia ja energiatehokasta. Nyt Lumme Energian asiakkailla on helppo tapa lähteä rakentamaan polkua kohti hiilineutraaliutta kannattavasti, sanoo Head of Service Business Asta Autelo Granlundilta. Energiatehokkuusratkaisujen hienous on siinä, että ne tuovat aina tuottoa sijoitetulle pääomalle, parantavat sisäolosuhteita, alentavat kiinteistön korjausvelkaa ja sitä kautta parantavat kiinteistön arvoa. Energiajohtaja palvelun kautta ensimmäisen askeleen ottaminen on helppoa.Lisätiedot


Lumme Energia Oy, Janne Laine tel. +358 40 838 0679, janne.laine@lumme-energia.fi

Granlund Consulting Oy, Asta Autelo tel. +358 50 315 2526, asta.autelo@granlund.fiLumme Energia


Lumme Energia Oy on energia-alan uudistaja, joka toimittaa sähköenergiaan liittyviä kokonaisratkaisuja ja luo lisäarvoa asiakkailleen. Autamme asiakkaitamme vaikuttamaan oman ympäristönsä kestävään kehitykseen ja varmistamme parhaat palvelut jokaiseen tarpeeseen nyt ja tulevaisuudessa. Yhdessä tytäryhtiömme Solarigo Systems Oy:n kanssa olemme Suomen suurin kotimaista uusiutuvaa aurinkosähköä tarjoava suomalainen energiayhtiö. Solarigo investoi aurinkosähköjärjestelmiin, toimittaa aurinkosähköä paikan päällä tuotettuna sekä toimittaa asiakkailleen kokonaisia aurinkosähköjärjestelmiä. Solarigo konserniin kuuluu myös Suomen suurinta aurinkovoimalaa operoiva Nurmon Aurinko Oy.


www.lumme-energia.fi


Granlund Consulting


Granlund Consulting tarjoaa kokonaisvaltaisia konsultointipalveluja kiinteistö- ja ympäristöjohtamiseen sekä rakentamisen toimialalle. Poikkitieteellinen kyvykkyys, innostuneisuus, jatkuva parantaminen sekä vastuullisuus ovat vahvasti läsnä tekemisessämme. Autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä.


www.granlund.fi

YHTEYSTIEDOT

Solarigo Systems Oy

MYYNTI

myynti@solarigo.fi

+358 40 543 2327

HUOLTO

huolto@solarigo.fi

+358 10 209 1890

TAMPERE
Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
JYVÄSKYLÄ
Laukaantie 4
40320 Jyväskylä
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

Y-tunnus 2702133-8

© Copyright Solarigo Systems Oy 2021