top of page
  • Writer's pictureSolarigo Systems

Aurinkovoiman rakentaminen tuplaantui - Solarigo vuonna 2022

Solarigo jatkoi kasvu-urallaan vuonna 2022. Aurinkosähkökapasiteetin asennusmäärämme ja aurinkovoiman rakentaminen tuplaantui edelliseen vuoteen verrattuna.


Vuosi 2022 tullaan muistamaan tulevaisuudessa muun muassa energiakriisistä ja sähkön hintojen voimakkaasta noususta. Sähkön hinnan kohottua ja energiaomavaraisuuden noustua tärkeäksi keskustelunaiheeksi myös paikallisesti tuotetun aurinkosähkön kysyntä kasvoi voimakkaasti. Sekä yksityiset kiinteistönomistajat että yritykset ovat jalkautuneet harkitsemaan ja hankkimaan aurinkovoimaloita.


Edeltävänä vuonna (2021) asensimme yhteensä 11,5 MWp aurinkovoimaloita. Vuonna 2022 luku yli tuplaantui, 24,6 MWp:iin. Solarigo on asentanut nyt vuosina 2016 – 2022 yhteensä 215 aurinkovoimalaa yrityksille ja yhteisöille, joiden yhteenlaskettu teho on yli 60 MWp.


Vuoden 2022 suurimpiin projekteihimme kuuluivat Atrian Suomen suurimman aurinkopuiston laajennus 5MWp:llä Nurmossa, Sulkavan kunnan 5 MWp:n aurinkopuisto, Kalajoen tuuli-aurinko -hybridisähköpuiston 13 MWp:n aurinkovoimalan rakentaminen sekä ISKUn 2,8 MWp:n aurinkovoimala Lahdessa.


Nopeasti kasvanut kysyntä ja onnistuneet projektit ovat johtaneet myös rekrytointeihin. Joukkomme on vahvistunut viidellä uudella Solarigolaisella, ja rekrytoimme parhaillaan aurinkosähkön ammattilaisia lisää hankkeisiimme.


Aurinkovoiman rakentaminen tuplaantui: Atrian aurinkopuiston 5 MWp:n laajennus Nurmossa, telineasennusvaiheessa syksyllä.
Atrian aurinkopuiston 5 MWp:n laajennus Nurmossa, telineasennusvaiheessa syksyllä.

Aurinkovoiman rakentaminen tuplaantui: Sulkavan 5 MWp aurinkopuisto, teline- ja paneeliasennusvaiheessa.
Sulkavan 5 MWp aurinkopuisto, teline- ja paneeliasennusvaiheessa

Aurinkovoiman rakentaminen tuplaantui: Kalajoen tuuli-aurinko -hybridisähköpuiston 13 MWp aurinkovoimala telineasennusvaiheessa syksyllä.
Kalajoen tuuli-aurinko -hybridisähköpuiston 13 MWp aurinkovoimala telineasennusvaiheessa syksyllä.

Aurinkovoiman rakentaminen tuplaantui: ISKUn 2,8 MWp:n aurinkovoimala Lahdessa.
ISKUn 2,8 MWp:n aurinkovoimala Lahdessa.

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme luottamuksesta menneenä vuonna! Kohti vuotta 2023 innolla ja energialla.


Hyvää joulua ja uuttavuotta!


- Solarigo

Commentaires


bottom of page