top of page
  • Writer's pictureSolarigo Systems

Lumme Energia ja EnerKey yhteistyöhön – tehokkaita työkaluja vastuulliseen energianhallintaan

Lumme Energia ja pohjoismaiden johtava vastuullisen energianhallinnan SaaS-palvelun toimittaja EnerKey aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on tarjota Lumme Energian ja sen tytäryhtiön Solarigon yritysasiakkaille tehokkaita työkaluja vastuulliseen energianhallintaan ja parempaan energiatehokkuuteen.


Tehoton energianhallinta pienentää tuottavuutta ja syö katteen


Energianhallintaan liittyvät kustannukset ovat yksi yrityksen merkittävimmistä kulueristä ja energianhallinta voi tuntua hallitsemattomalta.


– Monissa yrityksissä on tilanne, että energianhallintaan liittyvät vastuut ovat useampien henkilöiden, toimipisteiden ja kumppaneiden hoidettavana. Raportointi ja analysointi voi olla hankalaa, koska seuranta joudutaan hoitamaan useissa eri sovelluksissa ja järjestelmissä. Teknologia kehittyy kiihtyvällä vauhdilla, sähkömarkkinahinnat heilahtelevat mm. voimakkaiden sääilmiöiden vaihtelun vuoksi. Lisäksi muutokset lainsäädännöissä ja rahoitusmarkkinoilla vaikuttavat voimakkaasti yritysten liiketoimintaan ja aiheuttavat syystäkin hallitsemattomuuden tunnetta”, toteaa Lumme Energian yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Janne Laine.


Vastuullisuus on noussut hyvin merkittävään asemaan niin yhteiskunnassa ja asiakkaidenkin arvoissa ja tämän takia yritysten täytyy tuntea asiakkaansa ja heidän kokonaisvaltaiset tarpeensa paremmin markkinoilla pärjätäkseen. Energiajohtaja-konseptin avulla asiakkaamme saavat energianhankintaan, energiatehokkuuteen, uusiin teknologioihin ja raportointeihin liittyvät, aiemmin erilliset osa-alueet, optimoidusti ja keskitetysti yhdessä kokonaisuudessa ja raporteissa -yhdellä kirjautumisella ja kaikki samassa paikassa”


Energiajohtajapalvelun avulla oman energian hallintaan ja resurssiviisaaseen toimintaan kestävää tulevaisuutta rakentaen


– Energiajohtajapalvelussa hoidamme asiakasyrityksemme energianhallinta-asioita kokonaisvaltaisesti ja vapautamme asiakkaat oman ydinliiketoimintansa kasvattamiseen ja kehittämiseen ja autamme heitä oman energian hallinnassa yhdessä asiantuntijakumppaneidemme kanssa”, linjaa Janne Laine.


– Haluamme auttaa yrityksiä ja organisaatioita toimimaan resurssiviisaasti ja vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia, jotta voimme yhdessä rakentaa kestävää tulevaisuutta. Pilvipohjaisella alustaratkaisullamme Powered by EnerKeyllä sekä yhteistyössä Lumme Energian kanssa pystymme tarjoamaan heidän loppuasiakkailleen vastuullisuuden ja energianhallinnan työkalut, toteaa EnerKeyn Vice President Jaakko Huhta.


 

Lisätiedot


Lumme Energia Oy, Janne Laine tel. +358 40 838 0679, janne.laine@lumme-energia.fi

EnerKey Oy, Jaakko Huhta tel. +358 400 292 257, jaakko.huhta@enerkey.com


Lumme Energia


Lumme Energia Oy on energia-alan uudistaja, joka toimittaa sähköenergiaan liittyviä kokonaisratkaisuja ja luo lisäarvoa asiakkailleen. Autamme asiakkaitamme vaikuttamaan oman ympäristönsä kestävään kehitykseen ja varmistamme parhaat palvelut jokaiseen tarpeeseen nyt ja tulevaisuudessa. Yhdessä tytäryhtiömme Solarigo Systems Oy:n kanssa olemme Suomen suurin kotimaista uusiutuvaa aurinkosähköä tarjoava suomalainen energiayhtiö. Solarigo investoi aurinkosähköjärjestelmiin, toimittaa aurinkosähköä paikan päällä tuotettuna sekä toimittaa asiakkailleen kokonaisia aurinkosähköjärjestelmiä. Solarigo konserniin kuuluu myös Suomen suurinta aurinkovoimalaa operoiva Nurmon Aurinko Oy.



EnerKey


EnerKey Sustainability & Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava, ISO 50001 ja ISO 14001 -sertifioitu, pilvipohjainen energiatiedon ja -prosessien hallinnan SaaS-palvelu. EnerKey SaaS-palvelun vastuullisuusominaisuuksiin kuuluu päästöraportointi, jäteraportointi, liikennepolttoaineiden seuranta sekä sisäilman laatu. EnerKeytä käyttää yli 1000 asiakastamme ja sillä hallitaan yli 100 000 mittapisteen tuottamat kulutustiedot 15 000:ssa kiinteistössä. EnerKeyn saat myös organisaatiosi omalla logolla ja ulkoasulla brändättynä asiakkaidesi käyttöön Powered by EnerKey -alustaratkaisuna.


bottom of page