top of page
  • Writer's pictureSolarigo Systems

Solarigo Systems jatkaa ISO 9001 -standardin mukaista laatutyötä

Alkuvuoden 2023 aikana meillä tehtiin ISO 9001 -standardin mukaisen laadunhallintajärjestelmämme uusinta-auditointi, jonka lopputuloksena arviointilaitos Kiwa Inspecta myönsi sertifikaatin jälleen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Solarigo Systems jatkaa ISO 9001 -standardin mukaista laatutyötä. Kolmen vuoden aikana suoritetaan myös vuosittaiset määräaikaisauditoinnit. Ensimmäisen kerran Solarigo sertifioi johtamisjärjestelmänsä kolme vuotta sitten.


Solarigo Systems jatkaa ISO 9001  laatutyötä
Solarigon aurinkovoimalan asennusta kauppakiinteistön katolle

Laatujärjestelmän ylläpidosta vastaavan projektipäällikkö Heidi Mattilan mukaan kuluneen kolmen vuoden aikana laadunhallinnan ja prosessien kehittämisen eteen on tehty aktiivisesti töitä koko organisaation voimin.


- Koko ajan kehitetään ja mahdollisesti luodaan uusiakin prosesseja, mutta laadunhallinta- ja johtamisjärjestelmämme on silti edelleen hyvin ketterä ja palvelee siten niin asiakkaidemme kuin meidänkin tarpeita erittäin hyvin.


Solarigon henkilöstömäärä on kasvanut merkittävästi viimeisten muutaman vuoden aikana ja vakiintuneet prosessit ovat tukeneet yrityksen kasvua. Mattila kehuu, että myös Kiwa Inspectalta on saatu vuosien varrella monia hyviä kehittämisideoita ja tukea siihen, että ollaan oikealla polulla.


- Meille johtamisjärjestelmässä tärkeää on, että prosessit eivät ole olemassa vain prosessien takia, vaan siksi, että siitä on aidosti hyötyä, kun asiat suunnitellaan, toteutetaan ja dokumentoidaan niin, että päästään parhaaseen lopputulokseen.


Laatutavoitteena Solarigolla on tehdä aurinkovoimaloiden elinkaaren kannalta parhaimmat ratkaisut järjestelmällisesti sekä yrityksemme arvojen mukaisesti. Solarigon sertifikaatti pitää sisällään aurinkosähköjärjestelmien myynnin, suunnittelun, projektinhallinnan, asennuksen ja ylläpidon sekä aurinkosähkön myynnin.


 

Lisätietoja


Heidi Mattila

Vanhempi projektipäällikkö

Heidi Mattila

Comments


bottom of page