top of page
Harmaa taustakuva

01

Paikallista aurinkosähköä

KOTIMAINEN AURINKOSÄHKÖ

Paikallisesti yrityksesi katolla, seinillä tai tontilla tuotettu aurinkosähkö on todellista kotimaista sähköä.  Aurinkosähköä tuotetaan ympäri maailmaa. Aurinkosähkön osalta, kuten muunkin sähkön kohdalla sinulla on mahdollisuus ostaa sähköä, joka on tuotettu Suomessa tai ulkomailla. Solarigon aurinkovoimala rakennetaan yrityksesi käyttöön, jolloin tuotettu energia on kotimaista ja paikallista eikä Suomen ilmastoon synny päästöjä.

Oranssi taustakuva
Oranssi taustakuva

02

Kotimaista ammattitaitoa

KOTIMAINEN AURINKOSÄHKÖ

Solarigolle on myönnetty voimaloiden toimittamisesta avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Voimaloita asentavat koulutetut ja kokeneet asentajat, jotka ovat asentaneet Suomessa yli 100 voimalaa. Solarigolla on aurinkovoimaloita eri puolilla Suomea, jolloin myös aluekohtaiset viranomaiskäytännöt ovat jo vakiintuneet osaksi prosessejamme. 

 

Osoituksena laadusta Solarigo on saanut ISO 9001 laadunhallintasertifikaatin toiminnastaan.

Lisää aiheesta

ISO 9001 sertifikaatti

Harmaa taustakuva

03

Kotimaisen aurinkosähkön tulevaisuus

KOTIMAINEN AURINKOSÄHKÖ

Aurinkosähköjärjestelmien hinta on laskenut vuosien varrella tasaisesti paneelien tehokkuuden kasvaessa ja hintojen laskiessa. Vuonna 2021 ja 2022 eniten uutta sähköntuotantoa maailmaan syntyy aurinkovoiman muodossa (Lähde: IEA) ja sama trendi näkyy myös Suomessa. Suomen hallitus on asettanut voimakkaita ja selkeitä ilmastotavoitteita, jotka kirkastavat kaikkien uusiutuvien sähköntuotantomenetelmien tulevaisuutta kotimaisesti. Säteilymäärät Suomessa ovat riittävät aurinkosähkön kannattavuuteen, mutta valjastamatonta potentiaalia on vielä paljon. 

Aurinkosähkön trendi Suomessa on kuitenkin selvästi ylöspäin. Esimerkiksi vuonna 2017 sähköverkkoon liitetyn aurinkosähkön teho oli noin 27 MW, 2018 noin 70 MW ja 2019 noin 120 MW (Lähde: Finsolar). Toimillaan Solarigo kehittää suomalaista aurinkosähköalaa ja on helpottamassa yritysten mahdollisuutta siirtyä ympäristöystävälliseen sähköenergiaan. Ilmastotavoitteet ohjaavat toimintaamme ja samalla haluamme taata asiakkaillemme taloudellisesti kannattavan ja luotettavan siirtymäprosessin entistä ekologisempaan sähköenergiaan.

Onko mielessäsi, jokin aurinkosähköön liittyvä suurprojekti? Ole yhteydessä myyntitiimiimme. 

Solarigon myyntitiimi

Lisää aiheesta

Oranssi taustakuva

04

Käyttääkö Solarigo suomalaisia aurinkopaneeleita?

KOTIMAINEN AURINKOSÄHKÖ

Myös Suomessa on aurinkopaneeliteollisuutta. Solarigo on käyttänyt yksittäisissä projekteissaan suomalaisia aurinkopaneeleita ja asiakkaan toiveesta suomalaiset paneelit voidaan sisällyttää tarjoukseen myös jatkossa.

 

Suomalainen teollisuus keskittyy toistaiseksi vain paneeleiden kokoonpanoon, mutta nostaa silti merkittävästi voimalan kotimaisuusastetta. Tukemalla suomalaista teollisuutta, voidaan tuoda lisää työtä Suomeen ja tulevaisuudessa mahdollisesti siirtää koko tuotantoketju kotimaahan.

AURINKOINFO

Solarigon asentaja tarkastaa aurinkovoimalaa -  - Solarigo Systems Oy

PALVELUMME

ASIAKKAITA

Kotimaista aurinkosähköä, suomalainen järvimaisena - Solarigo Systems Oy

Solarigon aurinkoinfo - kaikki aurinkosähköstä

KOTIMAISTA

AURINKOSÄHKÖÄ

bottom of page