RATKAISUJA

AURINGOSTA

Ilmastoystävällistä energiaa rajattomasti

Solarigo tarjoaa yrityksille ja yhteisöille aurinkovoimalaratkaisun myös järjestelmätoimituksena ja siihen yhdistettävänä Solarigo Easy -huoltopalveluna.

WOIMALA ratkaisussa aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan niin, että asiakas voi hyödyntää kiinteistön alueella tuotetun aurinkosähkön valtaosin omassa sähkönkäytössään. Autamme valtion energiatuen hakemisessa investoinnille kilpailukykyisen hinnoittelun varmistamiseksi. Asiakas voi liittää ratkaisuun haluamansa huoltopalvelun ja määrittää Solarigon roolin voimalan elinkaaressa. Takaamme ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatin mukaisen työn laadun.

Oman voimalan aurinkosähköratkaisu

WOIMALA

SOPIMUS

Solarigo tarjoaa yrityksille ja yhteisöille uusiutuvaa aurinkosähköä pitkäaikaisilla sopimuksilla täyden palvelun periaatteella.

SOPIMUS-ratkaisussa asiakkaamme maksavat tuotetusta aurinkosähköstä etukäteen sovittavan kilpailukykyisen joustavan tai kiinteän hinnan. Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan niin, että asiakas voi hyödyntää kiinteistön alueella tuotetun aurinkosähkön valtaosin omassa sähkönkäytössään. Haemme investoinnille valtion energiatuen kilpailukykyisen hinnoittelun varmistamiseksi. Omistamme ja rahoitamme järjestelmät sekä huollamme ja kunnossapidämme ne. Vastaamme myös mahdollisista uus- ja korvausinvestoinneista koko sopimuskauden ajan ja takaamme ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatin mukaisen työn laadun.

Palveluun perustuva aurinkosähköratkaisu

ENERGIAJOHTAJA

Energiaratkaisujen optimoiminen ja keskittäminen yhden kirjautumisen taakse

Energianhallintaan liittyvät kustannukset ovat yrityksessä yksi merkittävimmistä kulueristä. Yrityksen energianhallintaan liittyvät vastuut ovat usein hajautuneet useampien henkilöiden ja kumppaneiden hoidettavaksi ja energia-asioita joudutaan seuraamaan ja raportoimaan lukuisten erilaisten sovellusten avulla.

Energiajohtaja-konseptin avulla asiakkaan energianhankintaan, energiatehokkuuteen, uusiin teknologioihin ja raportointeihin liittyvät ratkaisut voidaan optimoida ja keskittää hallitusti samaan pakettiin ja raportointeihin, yhdellä kirjautumisella ja kaikki samassa paikassa.

 

Kiinnostuitko? Tutustu aiheeseen paremmin emoyhtiömme Lumme Energian sivuilla.

SOPIMUS

Aurinkovoimala palveluna

SOPIMUS-ratkaisussa asiakas maksaa pelkästään aurinkovoimalan tuottamasta sähköstä eikä mistään muusta. Solarigo hoitaa voimalan investoinnin, asennuksen sekä huollon. SOLARIGO EASY ALL -huoltopalvelut sisältyvät ratkaisuun.

WOIMALA

Aurinkovoimala omistettuna

WOIMALA-ratkaisussa asiakas omistaa aurinkovoimalan. Investointi ja aurinkovoimalan huoltaminen ovat asiakkaan vastuulla. Asiakas voi ulkoistaa huollon Solarigolle SOLARIGO EASY ALL tai EASY REMOTE -huoltopalvelujen avulla.

EASY

Huoltopalvelut

Solarigo tarjoaa asiantuntijan apua ja aurinkosähkön järjestelmätoimituksiin lisäpalveluna tarjottavaa Solarigo Easy -huoltopalvelua, jonka avulla asiakas voi jättää aurinkovoimalan huollon, ylläpidon ja päivittämisen ammattilaisten käsiin.

SOLARIGON PALVELUT

Solarigo rakentaa aurinkovoimaloita yrityksille ja yhteisöille ja tarjoaa niistä ehtymätöntä kotimaista aurinkosähköä. Asiakas voi valita voimalaratkaisuksi joko pitkäaikaisen SOPIMUKSEN täyden palvelun periaatteella tai oman WOIMALAN järjestelmätoimituksena ja siihen yhdistettävällä SOLARIGO EASY -huoltopalvelulla.

Vastuullisia energiaratkaisuja vaivattomasti ja kustannustehokkaasti

EASY ALL

Täyden palvelun huoltoratkaisu

EASY ALL -huoltopalvelu sisältää etävalvonnan ja -neuvonnan lisäksi huollon ja kunnossapidon, jolloin Solarigon huoltohenkilöstö hoitaa mahdollisten vikojen korjauksen paikan päällä. Solarigo vastaa myös laitevalmistajien reklamaatiokäsittelyistä. Lisäksi palvelu sisältää vuosittain suoritettavan ja raportoitavan visuaalisen ja sähköisen tarkastuksen.

EASY REMOTE

Kevyen tuen huoltoratkaisu

EASY REMOTE -huoltopalvelu sisältää aurinkovoimalan etävalvonnan ja -neuvonnan, jossa Solarigo Valvomon asiantuntijat seuraavat voimalan toimintaa ja ilmoittavat häiriöistä kohteen huoltohenkilöstölle. Mahdollisten vikojen korjaamiseen Solarigo Valvomon asiantuntijat tarjoavat etäneuvontaa.

SOLARIGO EASY HUOLTOPALVELUT

Solarigo tarjoaa asiantuntijan apua ja aurinkosähkön järjestelmätoimituksiin lisäpalveluna tarjottavaa Solarigo Easy -huoltopalvelua. Niiden avulla voit jättää aurinkovoimalan huollon, ylläpidon ja päivittämisen laadunhallinnasta sertifioitujen ammattilaisten käsiin ja luottaa siihen, että aurinkovoimalallasi on käytössä aina viimeisin osaaminen. Huoltopalvelun toimenpiteistä ilmoitetaan aina etukäteen asiakkaalle ja suoritettavista tehtävistä sovitaan aina etukäteen.

Räätälöityä huoltopalvelua ja asiantuntijan apua aurinkovoimalasi tarpeisiin

100 000

ASENNETTUA AURINKOPANEELIA

32 000

KILOWATTIA RAKENNETTUA TUOTANTOKAPASITEETTIA

150

KOTIMAISTA AURINKOVOIMALAA YRITYKSILLE

SUOMEN LUOTETUIN TOIMITTAJA

Ilmastosaavutuksia joihin olemme yltäneet asiakkaidemme kanssa

AURINKOSÄHKÖN KARTOITUS

Teemme haluamallesi yrityskiinteistölle maksuttoman aurinkosähkökartoituksen satelliittikarttaa hyödyntäen. Täytä tiedot ja me olemme sinuun yhteydessä valmiin laskelman kanssa!

Mahdollisuus kohti vastuullisuustekoa

ISO 9001

Laadunhallintasertifikaatti

TOTEUTAMME VOIMALAT LAADULLA

Panostamme aurinkosähköjärjestelmien laadukkaaseen myyntiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Solarigon toiminta on sertifioitu ISO 9001-standardin mukaisesti.

 

Solarigon sertifikaatti sisältää aurinkosähköjärjestelmien myynnin, suunnittelun, projektinhallinnan, asennuksen ja ylläpidon sekä aurinkosähkön myynnin. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta, jonka aikana suoritetaan vuosittaiset määräaikaisauditoinnit arviointilaitoksen puolesta.

AURINKOINFO

Solarigo tarjoaa kattavan koosteen artikkeleita aurinkoenergiaan, aurinkovoimaloihin ja vastuullisuuteen liittyen. Sukella syvemmälle ja opi ymmärtämään mistä aurinkoenergiassa ja sen vaikutuksissa on todella kysymys.

Aurinkoenergian tietopankki käytössäsi

01

KÄYTÄT

VASTUULLISTA

SÄHKÖÄ

Solarigon aurinkosähköjärjestelmä tuottaa uusiutuvaa ja päästötöntä sähköä paikan päällä. Konkreettisia ilmastotoimia tarvitaan ja niitä arvostetaan.

02

HYÖDYNNÄT

HINTATAKUUN

JA SÄÄSTÖT

Aurinkosähköstä maksetaan etukäteen sovittava joustava tai kiinteä kilpailukykyinen hinta. Sähkönsiirtomaksuja ja sähköveroja ei tarvitse maksaa.

03

SINULLA ON KOTIMAINEN ENERGIALÄHDE

Kiinteistösi alueelle asennettavasta aurinkovoimalasta saat paikallisesti tuotettua ja kotimaista sähköä yrityksesi päivittäiseen käyttöön.

AURINKOVOIMALAN HYÖDYT

Mikä tekee Solarigon aurinkovoimalaratkaisusta yrityksellesi kannattavan?

Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla Solarigon uutisista ja tapahtumista!

UUTISKIRJE