01
Sähköä omalta katolta ja vähemmän verkosta
AURINKOVOIMALAN KANNATTAVUUS
Aurinkosähkön kannattavuus perustuu kiinteistön ostosähkötarpeen pienentymiseen. Kun aurinkosähkövoimala rakennetaan kiinteistön läheisyyteen, se pienentää verkosta ostettavan sähkön määrää. Aurinkovoimala tuottaa parhaiten sähköä päivisin, jolloin sähkön hinta on verkossa korkeimmillaan. Mikäli kiinteistössä kuluu paljon sähköä päivisin ja kesäaikaan esimerkiksi jäähdytykseen, on aurinkovoimala erityisen hyvä ratkaisu.
Aurinkosähkövoimalalla korvattavan ostosähkön kokonaishintaan vaikuttaa mm. sähköliittymän koko, vuosikulutuksen määrä, kulutusprofiili, siirtoverkkoyhtiö sekä veroluokka (I tai II). Parhaiten hyödyn voimalasta saa irti, kun se on oikein mitoitettu ja suunniteltu. Luonnollisesti autamme teitä aurinkosähkön kannattavuuden laskemisessa.
02
Ei sähkönsiirron maksuja tai sähköveroa
AURINKOVOIMALAN KANNATTAVUUS
Kiinteistösi alueella tuotetusta aurinkosähkövoimalan sähköstä ei tarvitse maksaa sähkönsiirtomaksuja, mikä on syytä ottaa huomioon laskiessa aurinkovoimalan kannattavuutta.
Sähköverkoa ei tarvitse maksaa, mikäli aurinkovoimalan tuotanto on alle 800 MWh / vuodessa.
03
Pitkäaikainen aurinkovoimala on sijoitus tulevaisuuteen
AURINKOVOIMALAN KANNATTAVUUS
Aurinkovoimalan elinkaari on pitkä, noin 30–40 vuotta. Pitkään elinkaareen päästään, sillä Solarigo tekee laitevalinnat aina laatu edellä ja huomioi komponenttien altistumisen vuodenaikojen aiheuttamille olosuhdevaihteluille. Solarigo käyttää suurten valmistajien komponentteja, jolloin laadun tasaisuudesta voidaan olla varmoja.