top of page
Oranssi taustakuva

01

Sähköä omalta katolta ja vähemmän verkosta

AURINKOVOIMALAN KANNATTAVUUS

Aurinkosähkön kannattavuus perustuu kiinteistön ostosähkötarpeen pienentymiseen. Kun aurinkosähkövoimala rakennetaan kiinteistön läheisyyteen, se pienentää verkosta ostettavan sähkön määrää. Aurinkovoimala tuottaa parhaiten sähköä päivisin, jolloin sähkön hinta on verkossa korkeimmillaan. Mikäli kiinteistössä kuluu paljon sähköä päivisin ja kesäaikaan esimerkiksi jäähdytykseen, on aurinkovoimala erityisen hyvä ratkaisu.
 

Aurinkosähkövoimalalla korvattavan ostosähkön kokonaishintaan vaikuttaa mm. sähköliittymän koko, vuosikulutuksen määrä, kulutusprofiili, siirtoverkkoyhtiö sekä veroluokka (I tai II). Parhaiten hyödyn voimalasta saa irti, kun se on oikein mitoitettu ja suunniteltu. Luonnollisesti autamme teitä aurinkosähkön kannattavuuden laskemisessa.

Harmaa taustakuva
Harmaa taustakuva

02

Ei sähkönsiirron maksuja tai sähköveroa

AURINKOVOIMALAN KANNATTAVUUS

Kiinteistösi alueella tuotetusta aurinkosähkövoimalan sähköstä ei tarvitse maksaa sähkönsiirtomaksuja tai sähköveroa, jonka myötä aurinkosähkö on kannattavampaa.

Oranssi taustakuva

03

Pitkäaikainen aurinkovoimala on sijoitus tulevaisuuteen

AURINKOVOIMALAN KANNATTAVUUS

Aurinkovoimalan elinkaari on pitkä, noin 30–40 vuotta. Pitkään elinkaareen päästään, sillä Solarigo tekee laitevalinnat aina laatu edellä ja huomioi komponenttien altistumisen vuodenaikojen aiheuttamille olosuhdevaihteluille. Solarigo käyttää suurten valmistajien komponentteja, jolloin laadun tasaisuudesta voidaan olla varmoja.

AURINKOINFO

Solarigon asentaja tarkastaa aurinkovoimalaa -  - Solarigo Systems Oy

PALVELUMME

REFERENSSIT

Aurinkovoiman kannattavuus, aurinkovoimalan sähkötuotannon seurantaa Solarigon valvomossa - Solarigo Systems Oy

Solarigon aurinkoinfo - kaikki aurinkosähköstä

AURINKOVOIMAN
KANNATTAVUUS

bottom of page