top of page
Oranssi taustakuva

Yhteydenoton jälkeen asiantuntijamme tekee aurinkosähkökartoituksen perustuen asiakkaan tarpeeseen. Kartoitus sisältää sähkön kulutuksen määrän, kulutusprofiilin ja aurinkovoimalan asentamiseen sopivan alueen selvityksen.

01

KARTOITUS

Oranssi taustakuva

Kartoituksen jälkeen annamme konkreettisen tarjouksen. Voimme tarjota joko pitkäaikaista sähkönosto-sopimusta (PPA-malli) tai aurinkosähköjärjestelmän toimitusta (EPC-malli), tai molempia.

02

TARJOUS

Oranssi taustakuva

Asiakkaan kanssa tehdään aurinkosähkösopimus PPA-mallilla ja/tai EPC-mallilla.

03

SOPIMUS

Oranssi taustakuva

Solarigo nimeää projektipäällikön, joka yhdessä suunnittelutiimin kanssa työstää lopullisen suunnitelman aurinkovoimalasta aikatauluineen asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

04

VOIMALASUUNNITTELU

Oranssi taustakuva

PPA-mallissa Solarigo hakee Business Finlandin 15 % energiatukihakemuksen. EPC-mallissa Solarigo avustaa asiakasta hakemaan Business Finlandin 15 % energiatukihakemuksen.

05

TUKIHAKEMUS

Oranssi taustakuva

Solarigo hakee kaikki aurinkosähkövoimalan rakentamiseen tarvittavat luvat, kuten rakennusluvat.

06

LUPIEN HAKEMINEN

Oranssi taustakuva

Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne tulevan työmaan ja työmaalogistiikan niin, että voimala saadaan asennettua aikataulussa ja aiheuttamatta ylimääräistä vaivaa tai vahinkoa kiinteistönne alueella.

07

TYÖMAASUUNNITTELU

Oranssi taustakuva

Solarigo tarkistaa katon kunnon, jos tehdään kattoasennus. Tavarat nostetaan katolle tai tuodaan tulevan voimalan läheisyyteen. Asennus ja sähkötyöt toteutetaan suunnitelmien ja mittakuvien mukaisesti.

08

ASENNUS

Oranssi taustakuva

Solarigo siivoaa työmaan, vie roskat ja jätteet pois työmaalta ja kierrättää kierrätyskelpoisen materiaalin.

09

SIIVOAMINEN

Oranssi taustakuva

Ennen käyttöönottoa Solarigo tilaa kolmannen osapuolen varmennetarkastuksen, merkitsee turvallisuusohjeet ja tekee pelastuslaitokselle pelastuskortin. Solarigo perehdyttää uuden järjestelmän käyttäjille ja kiinteistönomistajille.

10

KÄYTTÖÖNOTTO

Oranssi taustakuva

SOPIMUS -mallissa Solarigo vastaa käyttö- ja kunnossapidosta, vuositarkastuksista ja etävalvonnasta. WOIMALA -mallissa asiakas ostaa Solarigolta tai kolmannelta osapuolelta edellämainitut palvelut.

11

HUOLTAMINEN

Oranssi taustakuva

Pidämme yhteyttä asiakkaisiimme säännöllisesti ja huolehdimme asiakkaidemme tyytyväisyydestä sekä ratkaisemme yhdessä mahdollisesti eteentulevia pulmia.

12

YHTEYDENPITO

AURINKOINFO

Solarigon asentaja tarkastaa aurinkovoimalaa -  - Solarigo Systems Oy

PALVELUMME

REFERENSSIT

Aurinkovoimalan rakentaminen, Solarigon asentajat asentamassa aurinkovoimalaa - Solarigo Systems Oy

Solarigon aurinkoinfo - kaikki aurinkosähköstä

AURINKOVOIMALAN
RAKENTAMINEN

bottom of page