top of page
  • Writer's pictureSolarigo Systems

Solarigo Systems Oy:n toiminta COVID-19 epidemian aikana


Otamme vallitsevan tilanteen vakavasti ja pyrimme osaltamme ehkäisemään koronaviruksen leviämisen. Työntekijöidemme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa toiminnassamme.

Olemme ohjeistaneet koko henkilöstöämme, kuinka toimia vallitsevassa tilanteessa. Vähennämme ihmiskontaktit minimiin, noudatamme huolellista hygieniaa ja rajaamme ryhmäkoot alle 10 henkeen. Asennustyöt työmailla jatkuvat normaalisti, mutta asiakkaiden kiinteistöihin sisään mentäessä pyydämme asiakkaalta aina luvan erikseen. Mikäli asiakkaamme on antanut oman toimintaohjeen tiloihinsa, noudatamme sitä. Kaikissa tilanteissa noudatamme erityistä huolellisuutta viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Tämä ohjeistus on Solarigolla voimassa toistaiseksi, seuraamme tilannetta ja teemme tarvittaessa päivityksiä.

Pidetään yhdessä huolta toistemme terveydestä ja nautitaan kevään auringonpaisteesta rajoituksia noudattaen. Solarigo palvelee myös poikkeusoloissa ja autamme teitä kaikissa aurinkosähköön liittyvissä asioissa. Mikäli olet kiinnostunut aurinkosähköstä yrityksellesi, ota yhteyttä Solarigon myyntiin ja varataan aika etäpalaverille (myynti@solarigo.fi / 040 0486136).

Antti Koskelainen Toimitusjohtaja, Solarigo Systems Oy

bottom of page